AVINAS

Per ateinantį mėnesį Avinai gali susitikti kurį nors savo buvusįjį. Ir pastebės, kad jis patobulėjo, geriau atrodo ir apskritai - naudinga partija. Taip kad jei tą akimirką būsite vieniša, tikėtina, kad nuspręsite vėl su juo susitikinėti. Tiesa, priežastis, greičiausiai bus ne įsimylėjimas, o noras įrodyti sau, kad jam esate vis dar tokia pati patraukli ir trokštama. Beje, šita tema gali žybtelėti raudona šviesa ir esamuose santykiuose (jei esate įsipareigojusi). Visiškai įmanoma, kad susimąstysite: ar jūsiškė puselė yra verta jūsų? O gal metas susirasti ką nors geresnį? Jei panaši mintis jus aplanko jau nebe pirmą kartą, iš tiesų galite pamėginti ko nors pasiieškoti... Tik įsidėmėkite – dabar Avinams neverta daryti staigių judesių ir priimti galutinių sprendimų. Jūsų tėvams reikės jūsų pagalbos. Jei iki šiol daugiau ėmėte nei davėte, tai pasiruoškite gyvenimo akistatai. Gali būti, kad net nežinosite, kaip tokioje situacijoje elgtis.

JAUTIS

Ateinantį mėnesį Jautukės gali tikėtis ryškaus romano, kuris bus aptarinėjamas, apaugs paskalomis ir spėliojimais. Netgi jei tam nepasiryšite, gandai vis tiek plis, tad nenustebkite sugrįžusiu bumerangu. Jei vis dėlto santykius užmegsite, slėptis nebus prasmės. Geriau praktiškai iš karto, kai tik būsite įsitikinusi, kad tam tikrą laiką galite būti kartu, išlįskite iš šešėlio. Gėdintis visiškai nėra ko. Netgi jei išsirinkote žmogų, kuris labai skiriasi nuo jūsų pažįstamų. Tikėtina, kad santykiuose Jautukės pasiges paslaptingumo ir egzotikos. Tad jei netikėtai išsiaiškinsite, kad tikrai ne viską žinote apie savo dabartinį partnerį, o gal dar jis atskleis kokį nors neįprastą pomėgį arba pakeis savo aprangos stilių, kas žino, galbūt jausmai vėl įsiliepsnos nauja jėga. Kažkuris iš giminaičių gali pasakyti jums nemalonių dalykų apie jūsų vaiką. Tačiau padarys jis tai ne tam, kad pasimėgautų, o tam, kad suspėtumėte kažką pakeisti. Todėl užuot pykusi, būkite dėkinga.

DVYNIAI

Artimiausiu metu meilės fronte nenumatoma nieko rimto. Galbūt kažkokie romanai ir užsimegs, tačiau jie bus iš skyrelio „kurortiniai privalomieji", tai yra - jei atostogauju, vadinasi, privalau prasiblaškyti. Iš to nebus nieko gero. Beje, kaip ir nutraukti ilgalaikius santykius. Tai, kas šitą mėnesį atrodo kritiška, kitą gali sukelti tik šypseną ir nesusipratimą. Jei jums atrodo, kad dabartinis partneris jus riboja, jūs nesivystote - stenkitės daugiau bendrauti su draugais, užsirašykite į kokius nors kursus. Vienu žodžiu, pakeiskite aplinką ir paklausykite kitų nuomonės. Ir pamatysite, kad iš šalies viskas jūsų gyvenime atrodo gana gerai. Taip pat Dvynėms bus sėkmingi įvairiausi giminių ir šeimos susitikimai. Viskas vyks išskirtinai padoriai, o jūs noriai ir mielai susitiksite, pabendrausite.

VĖŽYS

Jums gali padaugėti pareigų dėl tėvų. Apskritai, birželis bus įtemptas mėnuo: pernelyg daug darbų ir tikrai ne viską suspėsite. Netgi jei ruošiatės atostogauti, vis tiek atsipalaiduoti nepavyks. Pavyzdžiui, teks vaikus prižiūrėti arba linksminti savo mylimą žmogų, kuris nebus sužavėtas vieta, į kurią atkeliausite. Jei jūsų planuose remontas, pertvarkymas, pasistenkite, kad daiktų, kurie galėtų kam nors sutrukdyti (fiziškai, už kurių galima užkliūti, kuriuos reikia apeiti), būtų kaip įmanoma mažiau. Svarbiausia ne tai, kaip atrodo, o kiek tai yra ergonomiška. Jei jokių santykių nenusimato, seksualinė emancipacija tik pablogins situaciją. Elkitės deramai ir taip, tarsi jūsų asmeniniame gyvenime iš tikrųjų viskas būtų gerai. Blogiausiu atveju - jausitės labiau užtikrinta, pasitikinti savimi.

LIŪTAS

Tam, kad jus pamiltų kiti, turite pirmiausia pamilti save. Tvarkinga išvaizda, stilingi (tinkantys prie jūsų stiliaus) drabužiai, higienos taisyklių laikymasis - visa tai pakelia jūsų balus potencialių išrinktųjų akyse. Pamirškite pareiškimus: „Tiks ir taip, bus gerai!" ir „Tegul mane myli tokią, kokia esu". Juk pati savo pasirinkimams visada keliate gana daug reikalavimų, ar ne? Tai kodėl kiti turėtų tenkintis minimumu? Jei šeiminis arba meilės gyvenimas jūsų netenkina, nesitikėkite, kad kokios nors bobulytės arba būrėjos viską ištaisys. Jos jums papasakos, kad kažkas kitas yra kaltas, o iš tiesų problemų reikia ieškoti savyje. Tad gal pabandykite? Nors, kaip žinote, visada maloniau svajoti, nei realizuoti tas svajones. Būkite pasiruošusi, kad jus ims apgaudinėti vaikai. Galbūt taip buvo ir anksčiau, tačiau dabar tai vyks beveik atvirai ir ne vieną kartą. Galbūt verta mažiau užsiimti savo problemomis, pasigilinti, kuo gyvena ir ko baiminasi jūsų vaikas?

MERGELĖ

Žvaigždės pataria daugiau laiko praleisti kartu su vaikais. Geriausia būtų rinktis kokius nors aktyvius užsiėmimus (jie ir jums bus naudingi, pajudėsite, be to, bus geriau, kad jūsų mažylis mokytųsi laipioti po medžius jūsų prižiūrimas) arba apmokymus. Žinoma, gali kilti prieštaravimų: kam įdomu atostogų metu sėdėti prie knygų? Tačiau, sutikite, erudicija ir pasikaustymas dar niekam netrukdė. Remkitės ne sausa teorija, o realiais pavyzdžiais iš gyvenimo. Ir iš karto bus aišku, kodėl reikia mokytis ir kaip tai galima pritaikyti. Meilėje jausmai užgoš protą, tad įrodinėdama savo meilę jūs galite pridaryti kvailysčių. Antroje mėnesio pusėje galite praregėti - ar meilė apskritai buvo? O jus ar mylėjo? Galima pikantiška situacija, susijusi su kaimynais: atsitiktiniais arba nuolatiniais. Jei jūsų interesas stiprus - forsuokite įvykius, o ne laukite tinkamo momento, nes kaimynystė gali būti trumpalaikė.

SVARSTYKLĖS

į mėnesį Svarstyklių jausmai remsis užuojauta. Jūs galite įsimylėti žmogų vien dėl to, kad jis ne toks, kaip visi, kad jis prisiima sau daugiau, nei kiti, ir ištvermingai susitvarko su sunkumais. Beje, čia verta pasakyti, kad ištvermė gali pasireikšti ne tik žodžiais. Laikui bėgant gali paaiškėti, kad kantrybės žmogus turi, o štai noro ką nors pakeisti - nėra. Ir tai vargu ar jus nudžiugins. Nepaisant kilsiančių sunkumų ir konfliktų, Svarstyklės gali galvoti, kad partneris be jų nesusitvarkys, ir būtent šitas bejėgiškumas ir išlaikys sąjungą. Iš kitos pusės, jei jūsų mylimąjį sunkumai prispaudė tik dabar, galite jam pajusti švelnumo antplūdį tik todėl, kad užčiuopsite jo pažeidžiamą vietą. Šį mėnesį giminaičiai gali reikalauti iš jūsų gailesčio, užuojautos, ir ta situacija jus vers nertis iš kailio. Žinoma, nemalonu, kai jumis naudojasi. Pavyzdžiui, vaikai ims žaisti Harrį Potterį ir privers jus gaminti jiems kostiumą, stebuklingą lazdelę arba šluotą.

SKORPIONAS

Ateinantį mėnesį renkatės ne jūs, o jus renkasi. Tačiau tai nereiškia, kad galite atsipalaiduoti ir plaukti pasroviui. Iš tiesų, jūs turite elgtis taip, kad iš būrio pretendenčių (o jų yra, netgi jei jūs apie tai nenutuokiate) pasirinktų būtent jus. Be to, tai taikoma tiek naujiems, tiek ir esamiems santykiams. Jei esate įsipareigojusi, partneris gali lyginti tai, kas vyksta jūsų ir kitų porų gyvenimuose. Ir jei jam pasirodys, kad nesistengiate siekti iškeltos kartelės, gali inicijuoti skyrybas. Tačiau ar tai tenkins jus? Šeiminiuose santykiuose Skorpionai gali būti gana kantrūs. Ypač namiškių keistenybėms, nors jos gali ir skaudinti, ir erzinti. Gal užuot bandžiusios visus vienodai apkirpti, leisite ir sau „susikurti" kokią nors silpnybę? Tada galėsite mažiau dėmesio kreipti į kitus. Pasistenkite nesikišti į savo paauglių vaikų santykius. Tai, ką jiems reikia būtinai žinoti (kad būtų saugūs), pasakykite. Tačiau dėl kitų dalykų patariame patylėti.

ŠAULYS

Ateinantis mėnuo Šauliams puikiai tiks santykiams užbaigti. Jūs galite tikėtis kažko perspektyvaus, suteikiančio įdomių galimybių. Be to, aplinkybės taip pat bus ganėtinai tinkamos. Jei iš tikrųjų tai šiek tiek viršija jūsų galimybes, gali būti, kad ši situacija bus tarsi stimulas tam, kad ir toliau imtumėte iš gyvenimo daugiau. Kvietimų neatsisakykite - verta pabandyti. O štai dabartiniuose santykiuose gali atsirasti sunkumų. Pavyzdžiui, jūsų antroji pusė kažkodėl ims prieštarauti jūsų susitikimams su draugais. Ir nesuprasi kodėl: ar dėl kažkurio konkretaus žmogaus, ar dėl tokio dažno susitikinėjimo, ar dėl susitikimų trukmės. Jei nenorite, kad tokie draudimai taptų įprasti, iš karto apginkite savo pozicijas. Po to tai padaryti bus žymiai sudėtingiau. Šauliams taip pat gali kilti konfliktinė situacija ir su vyresniąja šeimos karta. Būsite jiems pernelyg reikli, nedarysite nuolaidų, nors tokio amžiaus žmogų jau vargiai pakeisite, kad ir kaip besistengtumėte.

OŽIARAGIS

Jums bus svarbu, kad jūsų išrinktasis mokėtų daryti tai, ko jūs nesugebate, kad visiškai užtikrintai galėtumėte jį užkelti ant pjedestalo ir juo gėrėtis. Jeigu tai pavyks, jūsų romanas nušvis naujomis spalvomis. Šeimą galite užgožti savo autoritetu. Seseriai atskaitysite moralą, kad ji ne taip rengiasi, broliui - kad neauklėja vaiko ir mažylis lėtai vystosi, tėvams - kad niekaip neišmeta seno šlamšto iš namų, o savo vaikams - kad pasiekė mažiau, nei kaimynų vaikai. Kaltės jausmą garantuotai sukelsite, tačiau normaliam bendravimui kelią užkirsite. Na, nebent jūs ne tik pastabas sakysite, bet ir rodysite (be to, ne vieną kartą), kokiu būdu galima situaciją pataisyti. Jei neapsisprendėte, kuo užsiimti gyvenime, arba nusprendėte pakeisti veiklos kryptį, šitą mėnesį bus paranku įsisavinti tai, ką daro jūsų tėvai. Tai yra jei jūsų mama verčiasi sodininkyste ir augina daržoves, galbūt ir jums nepakenks supilti nedidelę lysvelę balkone.

VANDENIS

Birželis jums bus tvarkos darymo mėnuo. Ir namuose, ir santykiuose. Pirmiausia, nuspręskite, kas jums trukdo: dėžės koridoriuje, kalnai mamos pagaminto maistelio (o juk jūs nuolat laikotės dietos) ar įgrisusio serialo garsai vakarais? Arba apsidairykite, kam seniai skyrėte dėmesio: siuvamajai mašinai (ir siūti nemokate, ir laiko nėra), vaizdo kasetėms (laikai nebe tie) arba savo vyro išvaizdai (jums vienodai, kaip atrodo - dailus ar apšepęs)? Štai nuo to ir reikia pradėti. Nes kol nepanaikinsite nereikalingų dalykų, naujų jūsų gyvenime neatsiras. Apskritai namiškiams galite būti reiklesnė. Daugelis žmonių mielai ką nors padarytų, tačiau valios nėra, o, be to, niekas jų neverčia. Tad jei jūs atliksite naminio tirono vaidmenį, visi tik apsidžiaugs. Jau nekalbant apie tai, kad bendri užsiėmimai sporto salėje arba buto perplanavimo apskaičiavimai atitrauks jūsų dėmesį nuo nusibodusių buitinių rūpesčių. Ir gyvenimas taps pilnas, įdomus. O svarbiausia - tvarkingesnis.

ŽUVYS

Žuvims šis mėnuo bus romantikos ir garbinimo mėnuo. Jei to negausite, jausitės prastokai. Įsidėmėkite: sukurti tam tikrą situaciją, kad visa tai gautumėte, jums nepavyks. Nors jums ir bus įdomu visa tai ruošti, manipuliuoti tuo ir viskam vadovauti, rezultato dirbtinumas jus tiktai nuvils. Todėl geriau susitaikykite, tegul viskas vyksta taip, kaip turi vykti. Mėgaukitės tuo, kas yra. O štai nevienišoms Žuvims viskas klosis geriau. Jūs žinote, kad patinkate, vadinasi, tikite savo patrauklumu, žavesio galia ir tuo, kad nuo jūsų nuomonės kažkas priklauso (tai, beje, labai teigiamai atsispindės jūsų išvaizdoje ir elgesyje). Taip kad bus juntamas progresas ir įdomios perspektyvos.