Avinas

Pirmąjį Naujųjų metų mėnesį jausitės pakylėti. Meilė tiesiog sklandys ore. Aplinkinius kerėsite savo seksualumu, veržlumu, geru humoro jausmu ir charizma. Žavesys neblės netgi tada, kai būsite pasinėrę į darbus, kurių šį mėnesį tikrai netrūks.

Sausį Avinams nusimato naujos galimybės karjeros srityje. Ugningosios Beždžionės metai bus palankūs keisti karjeros kryptį, ieškoti naujų pajamų šaltinių.

Jautis

Nesiimkite jokių kardinalių sprendimų. Neskubėkite. Dabar nepalankus metas kažką keisti. Sausį jūsų gyvenimas tekės sena vaga, todėl mėgaukitės ramybe. Palepinkite šeimai padarę prabangią vakarienę ar visi kartu išvykite į užmiesčio sodybą.

Jūsų permainų laikas dar tik laukia. Todėl atsipalaiduokite ir pailsėkite prieš laukiančius siurprizus.

Dvyniai

Sausis Dvyniams bus itin aistringas mėnuo. Sulauksite daug priešingos lyties atstovų dėmesio. Netikėtai užgimusios simpatijos gali būti lemtingos.

Šį mėnesį netgi gali užsimegzti tarnybinis romanas. Tačiau būkite labai atsargūs ir kiekvieną žingsnį gerai apgalvokite, kad netektų gailėtis ir metų pabaigoje keisti darbo.

Vėžys

Būsite pametę galvas dėl savo mylimų žmonių. Skirsite visą savo energiją pamaloninti antrąją pusę, nustebinti atžalas, nudžiuginti tėvus, kaimynus ir giminaičius.

Sausis palankus pramogauti ir leistis į keliones, kurios dar labiau sustiprins ryšį su jums brangiais žmonėmis. O jei esate vienišas, išvyka padės užmegzti pažintį su nauja meile.

Liūtas

Liūtai sausio mėnesį plėšysis tarp darbo ir namų. Norėsite visą save atiduoti karjerai. Tačiau tuo nebus patenkinta jūsų antroji pusė. Todėl turėsite pasistengti, kad ir vilkas būtų sotus, ir avis liktų sveika.

Šis mėnuo padės jums pasispręsti, kas yra svarbiau - šeima ar karjera ir į vietas sudėlios visus prioritetus.

Mergelė

Mergelių nusivylimui, o galbūt ir džiaugsmui, sausis nežada didelių permainų. Tiesa, netikėtumų tikrai netrūks ir mėnuo nebus nuobodus. Galite netikėtai sutikti seniai matytą žmogų, kuris turės didelės įtakos jūsų tolimesniam gyvenimui.

Sausio mėnuo palankus meilei, romantiškoms pramogoms ir siurprizams.

Svarstyklės

Sausio mėnesį Svarstyklės bus kaip niekada harmoningos. Pirmasis 2016 metų mėnuo padovanos daug pramogų. Nestigs progų savirealizacijai. Daug laiko skirsite savo pomėgiams.

Galite sulaukti netikėto pasiūlymo, apie kurį taip ilgai svajojote ir paslapčia laukėte.

Skorpionas

Būkite šiek tiek atlaidesni sau ir kitiems. Suteikite aplinkiniams ir sau patiems šiek tiek erdvės improvizuoti. Rezultatais liksite nustebintas.

Su antrąja puse užsiimkite veikla, kuri atitiktų jūsų abiejų pomėgius. Už tokį pasiaukojimą ir supratingumą mylimas žmogus neliks jums skolingas.

Šaulys

Šių metų pradžia privers jus susimąstyti apie permainas, ateitį ir šeimos kūrimą. Žmogus, kuris yra šalia jūsų, į jūsų gyvenimą atnešė harmoniją ir visą puokštę jausmų. Tačiau venkite pavydo, nepasitikėjimas gali viską sugriauti.

Ožiaragis

Sausio mėnesį Ožiaragiai bus nusiteikę daug ir sunkiai dirbti. Tačiau pastangos atsipirks su kaupu. Jau pirmosiomis naujųjų metų savaitėmis pajusite akivaizdžią finansinę naudą. Tai suteiks stimulo dar labiau stengtis ir dar nuoširdžiau pasiraitoti rankoves.

Tačiau papilnėjusią piniginę greitai ištuštinsite. Norėsite palepinti save ir savo artimuosius mielomis dovanomis. Nesvarbu, kad šventės jau baigėsi. Su Ožiaragiais jos tęsiasi visada.

Vandenis

Vandeniai turėtų nepamiršti, kad sausis - metų pradžia, ne pabaiga. Todėl taip plėšytis ir vargti neverta. Pasitaupykite jėgas ateičiai.

Darbų tikrai netrūks, tačiau stenkitės padalinti juos tiems, kuriais pasitikite. Neneškite visko vienas ant savo pečių.

Žuvys

Jei jūsų nebetenkina tai, ką turite, būtinai pailsėkite. Tik šiek tiek iš šalies pažvelgę į savo gyvenimą suprasite, kad geriau norėti nebeįmanoma.

Neprisigalvokite sau problemų vien tik dėl to, kad neturite ką veikti. Verčiau išvažiuokite į sodybą ar prie jūros trumpam atsikvėpti ir pasisemti jėgų naujam startui.