Valdyti - tai sustiprinti jo orgazmą, paryškinti, pratęsti malonumą. Štai keli paprasti veiksmai, kurie pakylės jūsų patnerį iki dangaus. Bet juos naudokite tik tuo atveju, kai žinote, kad vyras - tikrai tas, kurio trokštate. Kitaip galite jam taip apsukti galvą, kad jis neatlips nuo jūsų.

1. - „Nemiegančioji gražuolė". Daryk, kaip jis, daryk drauge su juo, daryk geriau nei jis! Žodžiu, JUDĖK! Net jei mylėjimosi poza yra tokia, kad esate pasyvioji pusė, nėra ko vaizduoti „lentos". Vyrui nepatinka, kai į jo veiksmus nereaguojate. Nors minimalūs judesiai privalo būti.

Ir garsas į vyro poveikį, žinoma. Tai jį jaudina. Ypač neturite būti pasyvi, kai jaučiate, jog artėja jo orgazmas. Gaudykite jo ritmą bei pasitikite malonumo bangą. Tokia maža gudrybė labai sustiprina vyro orgazmą.

2. - „Apkabink jį stipriau". Jis - tai penis. O apkabinti reikia makšties raumenimis (prisimikite Kėgelio pratimus). Ir apkabinimas turi būti stiprus, ne vienkartinis. Jei taip spaudysite penį, vyrais skraidys danguje.

3. - „Paslaptinga vietelė". Nedaugelis vyrų prisipažins, kad jiems patinka, kai moteris pirštais stimuliuoja tiltelį tarp jo kapšelio ir išangės. Jei artinantis vyro orgazmui tą ypatingą zoną švelniai paspaudinėsite, sustiprinsite ir padažninsite paspaudimus - vyro orgazmas bus įsimintinas.

4. - „Esu pasiryžusi eksperimentams". Kalbama čia apie itin subtilų veiksmą - anuso glamones pirštais. Jūs tikrai turite žinoti, kad vyrui tai patinka, kitaip jūsų mėginimas bus sutiktas audringu „NE!". Kartais vyrai į tai priešiškai reaguoja dėl nežinomybės, bet veiksmo metu pakutenusi tą vietą iš reto vyro sulauksite pasipriešinimo. Jei vyrui tai patinka, jums už drąsą bus uždėta karūna. Tikrai.

5. - „Erogeninė zona". Kad sustiprintumėte jo orgazmą, turėsite aktyviai stimuliuoti jo jautriausią erogeninę zoną. Tai gali būti ausys, speneliai, kapšelis... Žodžiu, ieškokite ir rasite. Nors vyrai nėra drovūs - dažnai patys pasako. Tik klauskite!

6. - „Ilga kelionė link O". Kuo ilgiau pratęsite švelnų kankinimą, glamones, tuo stipresnis bus vyro orgazmas. Vyrai, beje, glamones netgi vertina labiau nei moterys, anot naujausių tyrimų!
O antras kelias - spontaniškas seksas. Greituką vyrai irgi dievina, nes šis padovanoja ryškų orgazmą. Beje, įkaitintoms ir turtingos vaizduotės moterims šis mylėjimosi būdas taip pat pateikia plačią pojučių paletę. Veikite pagal savo norus. Vyras vertina iniciatyvą.

7 būdas - „Esi pats...". Tai keli paprasti žodžiai, kaip „Esi pats geriausias meilužis" arba „Man su tavim labai gera". Tai vyrą veikia kaip dopingas.

Gal esate atradę, kas ypatingai jaudina jūsų partnerį? Pasidalinkite!