Šiandien kviečiame pažvelgti į keletą „plus size“ modelių, kurie spinduliuoja pasitikėjimą savimi, savo kūnų ir siunčia žinutę moterims: „Mylėkite save ir savo kūną!“.

Chloe Marshall

Chloe dar 2008 metais laimėjo ne vieną apdovanojimą plius dydžio modelių kategorijoje. Tai padėjo pritraukti žiniasklaidos dėmesį, išpopuliarėti ir pradėti modelio karjerą. Šiandien merginos šūkis yra: "Tu neturi būti aukšta ir plona, kad būtum graži."

You can find me at the beach 💕👙⚓️

A photo posted by CHLOE MARSHALL (@chloemarshall01) on Jun 24, 2016 at 2:08pm PDT

Stefania Ferrario

Stefania yra apatinio trikotažo linijos Dita Von Teese veidas. Ji prieštarauja termino "plius dydžio modelis" vartojimui. Ferrario išreiškė savo protestą Instagram'e sukūrusi populiarią grotažymę #DropTheSize. Moteris reikalauja vadinti ją modeliu, be jokių pliusų ar minusų.

Felicity Hayward

Felicity modeliu tapo laimingo atsitiktinumo dėka. Ji buvo jaunimo grupės šokėja, tačiau ją pastebėjo profesionalus mados fotografas, kuris pakvietė drovią merginą dalyvauti fotosesijoje.

☀️

A photo posted by Felicity Hayward (@felicityhaywardcurvemodel) on Aug 23, 2016 at 3:17pm PDT

Jada Sezer

Jada dirba su įvairiais žinomais drabužių kūrėjais, reklamuoja maudymosi kostiumėlius ir suknelės moterims, kurios taip pat myli savo kūną.

Sometimes you have to take a week off and nurture your mind, body & soul. #yogaretreat #theyogakitchen 📷 @thefashionfitnessfoodie

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀J A D A S E Z E R (@jadasezer) on Jun 7, 2016 at 2:51am PDT

Kortnie Coles

Kortnie išgarsėjo dalyvaudama "America's Next Top Model" realybės šou. Būtent tai jai padėjo užmegsti ryšius su pasaulinio lygio mados namais Wilhelmina Models ir tapti jų reklamos veidu.

Shareefa J

Shareefa jaučiasi seksuali vilkėdama bet kokius drabužius. Ji nesutinka su vyraujančia nuomone, kad grožis yra susijęs su lieknumu, o dailios, bet apvalesnių formų moterys turi kentėti, patirdamos mados industrijos diskriminaciją. Ji savo pavyzdžiu siekia išgelbėti merginas nuo besivystančių kompleksų.

Katya Zharkova

Katya yra Rusijos topmodelis. Jos gyvenimo kredo: "Tavo laimė neturi nieko bendro su tavo svoriu. Gyventi reikia čia ir dabar."

Marquita Pring

Marquita pasaulį sužavėjo savo moteriškomis formomis, žaviu veidu ir dailiomis akimis. Ji 2011 metais papuošė Vogue žurnalo viršelį, o vėliau tapo Levi's drabužių gamintojų reklamos veidu.

📷 by @anastasiagphoto 💄by @jnavaromakeup #IMGirls

A photo posted by marquitapring (@marquitapring) on Aug 28, 2015 at 4:57am PDT