AVINAS

Kadangi Avinai yra karštas Ugnies ženklas, jie bučiuojasi kur kas daugiau nei aistringai. Jų bučiniai yra veržlūs ir deginantys. Avinų partneriams reikia būti pasiruošusiems simpatiškoms bučinių žymėms ir netgi įkandimams - taip karštai bučiuojasi įsimylėję Avinai. Retai, tačiau taikliai - šitas posakis tinka Avinams; juk bučiuotis jie ne itin mėgsta ir jei jau su kuo nors bučiuojasi, tuomet panyra į tai visais 200 procentų pagal aistros skalę.

Patys aistringiausi bus Avino ir Liūto bei Šaulio bučiniai, jausmingesni ir brandesni bučiniai - su Jaučiais ir Mergelėmis.

JAUTIS

Jaučiai dievina ilgus ir švelnius bučinius. Jie yra pasiruošę dovanoti romantiškus, džentelmeniškus bučinius netgi nepaisydami savo blogos nuotaikos. Dėl savo atlaidaus charakterio Jaučiai apipila bučiniais mylimuosius net po paties rimčiausio barnio.

Su Ožiaragiu ir Mergele Jautis bučiuojasi ypač jausmingai, karštesni bučiniai bus su Avinu, o dvasingesni, tauresni – su Dvyniais.

DVYNIAI

Jei mėgstate bučiuotis, jums būtinas partneris, gimęs po Dvynių ženklu. Jie neįsivaizduoja gyvenimo be bučinių. Didelis bučinių su Dvyniais privalumas- nuolatinė įvairovė ir meniniai bučiavimosi ieškojimai. Taip kad su Dvyniais atsipalaiduoti neverta, reikia nuolat jiems siūlyti naujus bučinių malonumus, kad jie neieškotų paguodos pašonėje.

Iš esmės Dvyniai mėgsta bučiuotis su visais Zodiako ženklais, tačiau ypač – su Svarstyklėmis ir Vandeniais. Harmoningi bus Dvynių ir Jaučio bučiniai, o itin įaudrinantys – su Avinu.

VĖŽYS

Vėžiai nėra tokie aktyvūs bučiuokliai, jiems labiau patinka, kad bučiuotų juos. Tačiau kai Vėžiai dovanoja savo bučinius, šie būna patys švelniausi. Vėžiui bučinys yra labai svarbus ir todėl šito ženklo atstovai neskiria savo bučinių bet kam, o tik tai tiems, ką myli iš tikrųjų.

Aistringi bus Vėžio ir Skorpiono bei Žuvų bučiniai, o jaunatviškai energingi – su Dvyniais ir Mergele.

LIŪTAS

Labiausiai meilės kupinas ženklas Liūtas bučiuojasi sumaniai, aistringai ir karštai. Ir jei Liūtas nori pabučiuoti savo mylimą žmogų, jokios aplinkybės nesutrukdys jam to padaryti. Vieši seksualūs bučiniai su apsikabinimais ir glamonėmis - tai, ką dievina visi Liūtai. Be to, jie moka bučiuotis ne tik aistringai, bet ir artistiškai.

Karališki bus Liūto ir Dvynių bučiniai, o aistringi bučiniai – su Svarstyklėmis.

MERGELĖ

Drovuolės Mergelės mėgsta švelnius, jautrius bučinius. Tiesa, iš šio ženklo atstovų nesulauksite bučinių lavinos todėl, kad Mergelės bučiuojasi itin retai. Jų pagrindinis arkliukas – jausmingi ir emocionalūs bučiniai.

Jaunystėje Mergelei patinka švelniai bučiuotis su Jaučiu ir Ožiaragiu, o būdama brandesnio amžiaus itin vertina karštus bučinius su Avinu ir Šauliu.

SVARSTYKLĖS

Žavingos bei seksualiai patrauklios Svarstyklės mėgsta ir moka bučiuotis. Būtent su šio ženklo partneriu galima patirti didžiausią malonumą besibučiuojant, juk Svarstyklės nuolat galvoja apie partnerio jausmus, siekia suteikti jam malonumą. Svarstyklių bučiniai švelnūs, ir jų būna daug. Daugiau nei Svarstyklės, ko gero, bučiuojasi tik Dvyniai.

Labai seksualūs ir harmoningi bus Svarstyklių ir Dvynių bei Vandenių bučiniai, tačiau joms patinka ir aistringi bučiniai su Skorpionu bei Avinu.

SKORPIONAS

Skorpionai – patyrę meilužiai, jiems patinka bučiuotis. Ypač aštrius seksualius jausmus Skorpionams sukelia slapti bučiniai. O jei Skorpionas bučiuoja jus viešai, prie liudininkų, vadinasi, jis jus tikrai myli ir labai pasitiki jumis.

Itin komfortiška Skorpionui bučiuotis su Vėžiu ir Žuvimis, harmoningi bus bučiniai su Jaučiu ir Svarstyklėmis.

ŠAULYS

Ilgi ir aistringi Šaulio bučiniai sukels partnerio susižavėjimą. Šauliams patinka keisti bučinių partnerius – juk jie dievina seksualinius nuotykius. Šaulių bučiniuose persipina romantika ir neįtikėtina seksualinė energija, o jų partneriai paprastai būna patenkinti tokiu aistrų užtaisu.

Aistringi bus Šaulio ir Liūto bei Avino bučiniai, geri ir švelnūs - su Jaučiu ir Žuvimis.

OŽIARAGIS

Išpešti iš Ožiaragio aistringus bučinius yra sudėtinga, tačiau būtent todėl jie ir yra vertingesni. Tik stipriai įsimylėjęs Ožiaragis sutiks bučiuoti aistringai, iki sąmonės netekimo, nes šitas Zodiako ženklas yra pernelyg racionalus. Jei santykiai nerimti, tai ir bučiniai bus niekuo neįsimintini, vangūs ir šalti. O štai jei Ožiaragis myli, jis intymioje aplinkoje gali jus pritrenkti savo veržlumu ir aistra.

Ramūs ir harmoningi bus Ožiaragio ir Jaučio bei Mergelės bučiniai, o mažiau santūrūs – su Vandeniu arba Skorpionu.

VANDENIS

Vandeniai eksperimentuoja visur, todėl jų bučiniai išsiskiria ypatinga įvairove. Įdėdami visą savo dūšią į bučinį, Vandeniai dovanoja ir švelnius, ir draugiškus, ir aistringus bučinius. Ir kiekvienas jų bučinys būna tikras siurprizas. Be to, Vandeniai moka sukurti neįprastą atmosferą geriems bučiniams.

Nenuobodūs bus Vandenio ir Dvynių arba Svarstyklių bučiniai, harmoningi – su Mergele ir Avinu.

ŽUVYS

Žuvų bučinys brangiai kainuoja, nes Žuvys bučiuojasi tik tada, kai jaučia didelę meilę. Žuvys dievina, kai jiems dovanoja ilgus ir švelnius bučinius. Žuvų partneriams reikia būti pasirengusiems bučiniams, juk Žuvys laukia kažko ypatingo iš šito malonaus užsiėmimo. Bučinio metu Žuvys geba visa galva pasinerti į aistros sūkurį, pamiršdamos apie viską.

Audringai ir emocingai Žuvys bučiuojasi su Vėžiu ir Skorpionu, ramiau ir harmoningiau – su Vandeniu ir Svarstyklėmis.