Ožiaragis

Ožiaragiai „suka į kairę“ nekaltai. Iš serijos: „Na, o kas čia tokio?“ Ir nekaltai sumirksi akimis. Štai žmona, aš ją myliu, štai mergina – aš jos noriu. Visi turi būti patenkinti. Ypač turint omenyje tai, kad Ožiaragiai paprastai savigrauža neužsiima. Jeigu priremsite šio ženklo atstovą prie sienos su nenuginčijamais įrodymais, jis neišsisukinės. Jis patrukčios pečiais, pažiūrės į tave su chirurgo, radusio apendikse inkų aukso, nuostaba ir pasakys: „Žinai, o aš pavalgyčiau“. Ir tu eisi kepti bulves, besiplėšydama tarp prisiminimų apie jo kišenėje rastas svetimas kelnaites ir nuostatos „nesiteisina, vadinasi, nekaltas“.

Vandenis

Vandenis svetimoteriauja emocingai. Vandeniui labai nepatogu slėptis, todėl jam pasąmonėje norisi, kad visi viską žinotų ir tas košmaras kaip nors savaime baigtųsi. Apskritai, Vandenis – siaubingai nelaimingas žmogus. Į neištikimybę jį stumia įvairovės potraukis ir ko nors neįprasto paieškos. Tačiau kartkartėmis jis supranta, kad visų moterų kelnaitėse yra tas pats. Kaip Vandenis nugyvena iki senatvės pasaulyje, kuris nuolat smogia tokius smūgius jam į nugarą, lieka visiškai neaišku.

Žuvys

Žuvys pasiduoda neištikimybei labai išradingai. Nukreipdamos turtingą fantaziją į savo horizontalių žygdarbių slėpimą, Žuvys sugeba išsisukti iš bet kokios situacijos. Tai yra, kone bet kokios. Tarkime, atėjai namo ir savo lovoje radai nuogą moterį. Neištikimybė? Ir kaip tu galėjai pagalvoti?! Tai vyro pusseserė, kuri atėjo pėsčiomis iš už kelių šimtų kilometrų esančių namų, kur ją sumušė vyras, ji siaubingai sušalo, todėl nusirengė permirkusius šaltus drabužius ir šildosi po antklode. Ji tiesiog šią akimirką tęsia su manimi oralinį seksą? Ir kaip tau ne gėda! Aš paprasčiausiai daviau jai antibiotikų tablečių ir mes stengiamės jas sugrūsti, nes dėl streso pažeistas jos rijimo refleksas. Tai atrodo labai keistai spausdintame variante, tačiau kai visa tai sako po Žuvų ženklu gimęs vyras, skamba daugiau nei įtikinamai.

Avinas

Avinas „suka į kairę“ žiauriai. Jeigu jį sugausite, jis neišsisukinės. Jis atsisės šalia ir svajingai užvertęs akis pareikš: „Esi suaugusi mergaitė, tu turi suprasti, jeigu tik būtum mačius jos krūtinę...“ Į tavo beviltišką vapėjimą „Kokią krūtinę, apie ką tu kalbi, kaip tu gali, beje, aš taip pat turiu krūtinę“ jis reaguos maždaug taip – paims telefoną, suras reikiamos krūtinės nuotrauką ir ją duodamas pasakys: „Na, pati pažiūrėk“. O paskui švelniai paims tave už rankos, paskaitys pribloškiančią paskaitą apie vyrų poligamiją ir pasakys, kad tu jam, beje, irgi labai brangi.

Jautis

Jautis ryžtasi neištikimybei retai, todėl yra laikomas patikimiausiu partneriu iš visų Zodiako ženklų. Yra tik viena maža (na gerai, didelė) problema – jeigu Jautis buvo neištikimas, vadinasi, jis iš tikrųjų įsimylėjo. Ir jeigu likusieji ženklai dar gali kažkaip atskirti – aš čia tik miegu, o čia mano šeima – tai Jautis neabejotinai ves sekretorę, jeigu jau ją suvedžiojo. Ir jokie psichologiniai mokymai iš serijos „kaip išsaugoti šeimą“ čia jau nepadės. Grandinė taip pat nepadės – išgriaus sieną ir pabėgs. Todėl Jaučius pageidautina kastruoti kitą rytą po santuokos. Jie ir taip yra puikūs vyrai.

Dvyniai

Dvyniai atsiduoda pagundai kiauliškai. Ne, kad važiuotų į Taitį, permiegotų su čiabuve. Kur jau ten. Dvyniai renkasi seksualinius partnerius išskirtinai iš savo pažįstamų rato. Taip, kad sėdėdamas prie naujametinio stalo supranta, kad su visomis čia esančiomis jau permiegojo. Beje, Dvyniams būdinga ir kita hipostazė. Jeigu tau taip pasisekė, kad tavasis Dvynys visiškai nesvetimoteriauja, žinok, kad jam pakanka fantazijos. Kitaip tariant, kai jūs sėdite prie naujametinio stalo, jis tiesiog tą akimirką ką nors mintyse tenkina. Na taip, „pasisekė“ – tai visada labai sąlyginė sąvoka.

Vėžys

Vėžys „suka į kairę“ akivaizdžiai. Kitaip tariant, tau net nereikia rasti jo telefone atvirų trumpųjų žinučių. Kai tik Vėžys atsidusęs pradeda baladę apie pasaulio netobulumą, apie tai, kaip sunku kurti santykius su ta, kurią myli, o kartais kaip įdomiai nutinka, kad dar vakar tau žmogus buvo svetimas, o šiandien – brangiau nebūna, turi suklusti. „Brangiau nebūna“ – tai ne apie tave. Apskritai, Vėžiui ryžtis neištikimybei nėra lengva ir daro jis tai ne itin noriai. O jei jau daro, tai problema slypi ne tame, kad jam kažkur panižo, o tame, kad jam reikia jo Vienintelės (iš didžiosios raidės). Ir kol šis vėžiagyvis savo žnyplėmis visų nepačiupinės, jis nesustos.

Liūtas

Liūtas būna neištikimas netikėtai retai. Iš Liūto juk ko gali tikėtis? Kad jis pasirūpins mažiausia trimis įvairių spalvų patelėmis, pasismagins su jomis ir gulės baobabo pavėsyje tol, kol jos atitemps jam šviežias antilopės gnu kepenis. Tačiau iš tikrųjų, Liūtui nepatinka eikvoti energiją svetimų ašarų šluostymui, todėl jam visiškai pakanka žinoti, kad štai ši ir štai ta yra pasirengusios atsiduoti bet kurią akimirką. O kol neatsidavė, Liūtas nejaučia moralinio įsipareigojimo valyti jų snarglius. Apskritai, jeigu tavo Liūtas tingus, tai dobti antilopes teks savarankiškai. Na ir prašom.

Mergelė

Mergelė į neištikimybę žiūri kaip Bondas. Džeimsas Bondas. Jeigu užmezgei romaną su vedusiu po šiuo Zodiako ženklu gimusiu vyru, tai jūsų pasimatymai virs nesibaigiančiu paslapčių kupinu nuotykiu. Tu greitai išmoksi atsiliepti į „Viktoras, mechanikas“, o į tavo protinį dantį bus įdėta kapsulė su cianidu tam atvejui, jeigu paskambintų žmona. Tačiau nebijok, ji nepaskambins: Bondas savo reikalą išmano. Mergelė pasižymi išradingumu, sugeba įtikinti ir yra atsargi, kaip virusologas, dirbantis su modifikuotu ebolos genu. Vienintelė galimybė sužinoti, kad tavasis po Mergelės ženklu gimęs partneris tau yra neištikimas, tai frazė: „Aš myliu kitą, geriau išsiskirkime“.

Svarstyklės

Svarstyklės „suka į kairę“ išties virtuoziškai. Jos gali metų metais gyventi dviejose šeimose, ne itin besistengdamos slėptis, tačiau vistiek neįklius. Nes šiam Zodiako ženklui būdingas retas gebėjimas sudėlioti viską taip, kad visi būtų patenkinti ir neuždavinėtų klausimų. Be to, Svarstyklės labai rimtai žiūri į santuokinius įsipareigojimus ir pačios labai retai būna skyrybų iniciatorėmis. Galų gale, kam visi tie rūpesčiai valstybės institucijose, jeigu viskas ir taip labai miela ir patogu? Todėl taip svarbu apsispręsti: tau reikia ištikimo vyro ar tiesiog vyro? Jeigu pastarasis variantas, tai tegul sau linksminasi, vistiek niekur nepabėgs.

Skorpionas

Skorpionas nebūna neištikimas. Ne, rimtai. Suprantama, nors šiek tiek su zoologija susipažinę žmonės nieko gero iš Skorpiono nesitiki. O veltui. Šis mielas nariuotakojis iš voragyvių klasės į meilę ir santuoką žiūri labai rimtai. Ir būti neištikimam mylimajai – tikra nesąmonė. Taip mąsto Skorpionas. Na, o tai, kad Skorpionas yra sudėtingas ir gali įsimylėti po dvylika kartų per metus – tai, sutikite, visiškai kita istorija.

Šaulys

Šaulys neištikimybei pasiduoda su azartu. Jeigu tik atsiras galimybė kristi į svetimą lovą, Šaulys tai nedvejodamas padarys. Ir taip padarys, kad skambės sienos, lubos, kaimynų langai ir centrinė miesto aikštė. Sužinoti apie Šaulio neištikimybę pakankamai paprasta. Beje, dažniausiai tuo pasirūpina bendri pažįstami. Ir – kartais – dar prieš neištikimybei „įvykstant“. Nes Šaulys neištvers ir pasipasakos draugams, kaip konkrečiai ir kokia poza ketina smagintis ateinantį savaitgalį.