Santykiams pavojingiausi metai

Tarologas Leopoldas Malinauskas perspėja poras apie gresiančias santykių krizes. Pirmoji dažniausiai ištinka po trejų metų.

„Ne be reikalo sakoma, kad meilė trunka trejus metus. Jei po trejų metų nėra priežasties būti kartu - nėra bendro banko kredito, vaikelio, bendro gyvenimo apskritai, pora išsivaikšto“, – teigia jis.

Santykiai taip pat susiduria su penkmečio krize, dešimtmečio krize. Pastaroji pastebėta jau labai seniai.

10 metų krizė yra pati kraupiausia

„Pamenate, Eglė žalčių karalienė Žilvino paprašė paviešėti pas tėvus po devynių metų, devynių mėnesių. Žilvinas jautė nelaimę ir trukdė jai liepdamas nuverpti kuodelį, sunešioti klumpes. Į šį rifą atsimuša daugiausiai jachtų, jei šeimą pavaizduosime metaforiškai kaip jachtą. 10 metų krizė yra pati kraupiausia. Mūsų protėviai pastebėjo ją pakankamai anksti ir netgi legendomis mus bando perspėti“, – neabejoja tarologas.

.

Kada santykiai pasmerkti žlugti...

Pasak jo, santykius galima išsaugoti, jei poros sielos nemutuoja, nesikeičia. Tokiais atvejais atšvenčiamos ir deimantinės vestuvės. Fizine prasme tokios poros gali pasikeisti neatpažįstamai, bet metafizine prasme jos išlieka vienodos. Todėl tokie žmonės ir lieka kartu.

Prisiminkime filmą „Ir velnias dėvi pradą“. Herojė lipa karjeros laiptais į mados pasaulio olimpą, o jos mylimasis ir toliau lieka pradedantis picų kepėjas. Jie tolsta vienas nuo kito. Ją supa naujas pasaulis, kitokie žmonės, picų kepėją – jo sena virtuvė. Jis pradeda jai priekaištauti, tik laiko klausimas, kada viskas nutrūks.

Ji turi dvi išeitis: arba toliau augti be jo, arba nusileisti pas jį. Ji pasirenka būti su juo, atsisako prestižinio darbo, įsidarbina kažkokiame pigiame laikraštėlyje.

Leopoldas pabrėžia, kad augti poros turi drauge. Arba drauge nesikeisti. Jei vieno iš partnerių siela pradeda mutuoti, o kito ne, santykiai pasmerkti žlugti.

Tai ant kurio piršto?

Kai kurie žmonės tiki, kad laimę ir meilę galima privilioti tam tikrais simboliais. Pavyzdžiui, nešiojant žiedą ant „teisingo“ piršto.

Tarologas sako, kad mūsų pirštai yra labai reikšminga chiromantijos dalis. Kiekvienas jų turi daug simbolių ir reikšmių.

Nykštys yra Veneros pirštas, gyvastis. Jei nusilpo sveikata, prasidėjo dažnos ekskursijos į Santariškes, žiedą mauti Leopoldas rekomenduoja ant nykščio: „Padės gyvenime. Iškeltas nykštys į viršų ne vienam gladiatoriui išgelbėjo gyvybę“.

Rodomasis arba smilius yra Jupiterio pirštas. Dažniausiai, kai norime kažką pasakyti, netgi keliame šį pirštą: „Aš dabar kalbėsiu, klausykite“. Todėl jei norite būti išgirsti, nešiokite žiedą būtent taip.

Vidurinis pirštas yra Saturno. Paprastai šis pirštas žiedais nepuošiamas. Saturnas yra niūrus dievas, nešiodamas žiedą ant šio piršto, žmogus gali tapti paniurėliu intravertu. Linkęs į materializmą, atsiribojęs nuo dvasinių dalykų.

Apolono pirštas, arba liaudyje dar vadinamas bevardžiu, yra kūrybos simbolis. Pradžioje reikia sukurti sužadėtuvių žiedelį. Po to surengti vestuves. Po jų - namus, kuriuose šeima gyvens. Pirmą mėnesį po vestuvių vyksta intensyvi kūryba, kurios produktas pasirodo po devynių mėnesių.

Mažasis - Hermio Merkurijaus pirštas yra verslumo pirštas. Jei norite pinigų, turite atnašauti Merkurijui. Net menkiausias italų mafijozas, turintis vos tris picerijas, ant mažojo žiedo vis tiek turės brangų žiedą su dideliu akmeniu.

Vestuvių žiedą vyrui tarologas pataria nešioti ant dešinės rankos. Moteriai prielankiau nešioti ant kairės.