Būtent todėl reikia išsiaiškinti, kas iš tikrųjų audrina stipriosios lyties fantazijas, kad žinotumėte, kokius ginklus naudoti savo klastingiems (ir nelabai) tikslams pasiekti. Taigi, dešimt moteriškų daiktų, kurie kelia vyrų aistras.

Mini sijonas

Na ir kokiam vyrui nepatiks mergina trumpu sijonu? Jeigu norite pritraukti pavydėtinus jaunikius, pakanka parodyti jiems įdegusias kojas, o tai padaryti padės trumpas sijonas. Jeigu norite sukurti romantišką įvaizdį, rinkitės lengvą šifono sijoną, o jeigu norite pabrėžti klubus ir užpakaliuką, pirmenybę teikite aptemptiems modeliams.

Sijonas-pieštukas

Anksčiau toks sijono modelis buvo dalykiškų moterų garderobo pagrindas, tačiau laikai keičiasi ir šiandien sijonas-pieštukas, puoštas siuvinėjimais ir blizgučiais, tapo vienu iš šiuolaikinių madisčių pamėgtų daiktų. Šis modelis idealiai pabrėžia moterišką figūrą ir pritraukia daugybės vyrų žvilgsnius į sijono savininkę.

Asimetriški drabužiai

Niekas taip nejaudina vyrų, kai pusiau išsirengusi moteris. Būtent tam ir buvo sugalvoti asimetriški drabužiai. Įsigykite palaidinę, kuri apnuogina vieną petį, arba suknelę su viena rankove. Patikėkite, nei vienas vyras neliks abejingas moteriai su apnuogintu kūno lopinėliu.

Palaidinė su negilia iškirpte

Vyrai mėgsta fantazuoti apie tai, kas yra po moters drabužiais. Romantiška ir švelni palaidinė su nedidele iškirpte traukia vyrų žvilgsnius, tačiau nepatenkina jų intereso, nes jie nemato svarbiausio. Drąsiausi ir labiausiai suinteresuoti vyrai būtinai sieks tokio puikaus drabužio savininkės.

Trikotažinė palaidinė

Vyrams patinka, kai moterys apnuogina kokią nors kūno dalį, to iš jų neatimsi. Tačiau nebūtinai norint atkreipti vyro dėmesį reikia jam rodyti iškart viską – pakanka atidengti pačią geriausią kūno dalį. Priklausomai nuo to, ką norite pademonstruoti – krūtinę, nugarą ar pilvą – pasirinkite tinkamą berankovės trikotažinės palaidinės modelį.

Prisegamos kojinės

Jeigu savo mylimą vyrą džiuginate prisegamomis kojinėmis tik per šventes, pats metas imtis pokyčių. Pabandykite pakeisti jomis įprastas ir nuobodžias pėdkelnes. Patikėkite, nei vienas vyras neliks abejingas moteriai griežtu vidutinio ilgio sijonu ir slidžiomis kojinėmis.

Aptempiamos kelnės

Nesvarbu, tai bus džinsai, tamprės ar klasikinės kelnės, svarbiausia, kad jos pabrėžtų visus jūsų figūros privalumus, tuo pat metu neapnuogindamos nei trupučio jūsų kūno.

Korsetas

Šis garderobo daiktas jau seniai nebėra vien tik apatinis rūbas. Dabar madistės turi galimybę savo įvaizdžiui suteikti pikantiškumo pasitelkdamos korsetą. Dar korsetas puikiai aptempia taliją, pabrėžia krūtinę ir klubus. O ko dar reikia vyrams, kad jaustųsi laimingi?

Mini šortai

Daugelis merginų jaučiasi nejaukiai vilkėdamos trumpučius sijonus, tad būtent joms ir sukurti mini šortai, su kuriais kur kas patogiau vaikščioti, be to, jie žiūrisi lygiai taip pat seksualiai kaip ir sijonas.

Suknelė

Nėra nieko moteriškiau už suknelę. Ji gali ne tik atkreipti stipriosios lyties dėmesį, bet ir pabrėžti pačias gražiausias jūsų kūno dalis. Daugelis stipriosios lyties atstovų įsitikinę, kad moterys seksualiausiai atrodo vilkėdamos ilgas tamsias sukneles ir ryškiai pasidažiusios. Jeigu turite iškilią krūtinę, tai suknelė su gilia iškirpte padės ją pabrėžti. Trumpa suknelė atskleis visą jūsų kojų grožį, o aptempianti – atkreips dėmesį į jūsų klubus. Pasirinkite tinkamą suknelės modelį ir vyrai nepajėgs atplėšti nuo jūsų akių.