Apsilankyti pas specialistą nori kiekviena, tačiau kartais ne visos gali sau tai leisti, tad tenka vėl nusivilti. Bet ar tikrai yra dėl ko nusivilti? Namų SPA taip pat gali būti puikus sprendimo būdas, kuomet norisi atsipalaiduoti ir sutaupyti pinigų. Natūralumas, nuoširdumas, moters tikrumas bei harmonija ją puošia labiausiai. Puoselėti reikia ne tik išorę, bet ir vidų, nepamirškite to. Na, o dabar, ruoškite savo SPA ir leiskite sau atsipalaiduoti nuo dienos darbų.

Sveika mityba: Kiekvienas sveiką mityba supranta skirtingai, tačiau visi žino, jog sveikata yra svarbiausia. Nepamirškite gerti vandenį, valgyti kuo daugiau šviežių daržovių bei vaisių. Baltymų turintis maistas taip pat labai svarbus, sveikoje mityboje.

Sportas: Fizinis aktyvumas taip pat užima labai svarbią vietą. Kuo daugiau judėsite, užsiimsite mėgiama veikla, tuo geriau jausitės.

Turbūt kyla klausimas ką turi bendro sveika mityba ir sportas, kalbant apie natūralią kosmetiką? Norint turėti sveikus ir gražius plaukus, skaisčią odą bei sveiką kūną, reikia sveikai maitintis bei judėti. Jūs net nepastebėsite kiek daug gali šie abu dalykai! Prie viso to siūlau išbandyti namų SPA. Sveikas ir gražus kūnas, skaisti oda, gražūs ir išpuoselėti plaukai - štai ir Jūsų svajonės išsipildymas - būti gražiai.

Procedūra plaukams: pirmiausia atlikite galvos masažą, tai padės suaktyvinti kraujotaką bei paskatins plaukų augimą. Galite naudoti aliejų, tinka alyvuogių, kokosų bei migdolų. Masažuokite švelniai, sukamaisiais judesiais, pajauskite kaip atsipalaiduoja Jūsų kūnas.

Kaukės: medus ir pienas. Naudokite 1 šaukštą ekologiško medaus bei stiklinę pieno. Sumaišykite abu ingredientus ir tolygiai ištepkite plaukus. Laikykite vieną valandą, gerai išskalaukite ir mėgaukitės plaukų švelnumu.

Kokosų aliejus, kiaušinio baltymas bei ricinos aliejus atgaivins Jūsų sausus plaukus. Reikės 2 šaukštų kokosų aliejaus, 3 šaukštų kiaušinio baltymo ir 2 šaukštelių ricinos aliejaus. Laikyti galima ir per naktį.

Avokadas, natūralus jogurtas ir bananas. Šie produktai padės atkurti plaukų drėgmę. Reikės 4 šaukštų natūralaus jogurto, 3 šaukštų trinto avokado ir vidutinio dydžio trinto banano.

Procedūros veido odai: pirmiausia veido odą reikėtų gerai nuprausti, jog galėtumėte dėti veido kaukę. Moterims kurios naudoja daug kosmetikos, tik nuprausti vandeniu neužtenka, reikėtų naudoti valomąsias priemones. Tuomet nušveiskite odą ir atgaivinti veidui dėkite kaukę.

Šveitiklis: reikės 2 šaukštų kokosų aliejaus, 2 šaukštų cukraus, išspauskite šiek tiek citrinos sulčių bei naudokite medvilnines pirštines. Sumaišykite visus ingredientus ir tolygiai paskirskite šveitiklį ant veido odos. Tuomet švelniai masažuojančiais judesiais šveiskite veido odą.

Kavos tirščiai ir kokosų aliejus. Reikės šiek tiek kavos tirščių bei 2 šaukšto kokosų aliejus. Viską sumaišykite ir švelniai šveiskite veidą. Nuplaukite šiltu vandeniu.

Taip pat šveitiklius galima naudoti ne tik veido, bet ir kūno odai. Šilta vonia su mėgstamu eteriniu aliejumi taip pat puikiai atpalaiduos Jūsų kūną, tačiau neužsibūkite per ilgai.

Kaukės: drėgmei bei švytėjimui palaikyti. Reikės 1 avokado, kelių griežinėlių agurko, 1 šaukšto medaus bei arbatinio šaukštelio obuolių acto. Viską išmaišykite, patepkite ant veido ir palaikykite 15min. Nuplaukite veidą šiltu vandeniu ir patepkite drėkinamuoju kremu.

Negyvoms ląstelėms atkurti, išvalyti veido poras puikiai tiks kavos kaukė. Kupino šaukšto sumaltos kavos, 1 šaukštelio alyvuogių aliejaus, cinamono, 1 arbatinio šaukštelio medaus. Viską išmaišykite ir patepkite veido odą, palaikykite 1 minutę, ir nuplaukite.

Procedūros nagams: nagų stiprinimui. Įpilkite ketvirtadalį stiklinės pieno, 1 šaukštą medaus bei kiaušinio trynį. Viską gerai išmaišykite ir įmerkite nagus 15 minučių. Gerai nuplaukite rankas ir odeles įmasažuokite aliejumi.

Nagų augimo skatinimui tiks apelsinų sultys. Išspauskite apelsinų sultis ir panardinkite nagus 10 minučių. Tuomet nuplaukite rankas ir pasitepkite rankų kremu.

Alyvuogių aliejus kaukė rankų odai. Išsitepkite rankas ir nagus, pašildytame alyvuogių aliejuje, užsimaukite medvilnines pirštines, ir eikite miegoti.