BLIZGANTYS PLAUKAI

Kad plaukai atrodytų gyvybingi ir spindėtų, paruoškite jiems specialų skystį iš baltojo vyno acto ir vandens. Į 300 ml įpilkite 3 valgomuosius šaukštus baltojo vyno acto ir išmaišykite. Šiuo skysčiu perplaukite drėgnus ištrinktus plaukus. Nebijokite, acto kvapo tikrai neliks, o plaukai nuostabiai blizgės.

Shutterstock nuotr.

SPINDINTI ŠYPSENA

Kad dantys būtų baltesni, į dantų pastą įmaišykite šiek tiek valgomosios sodos. Šiuo mišiniu dantis valykite porą minučių. Reguliariai jį naudodama netruksite pamatyti rezultatų - šypsena taps akivaizdžiai baltesnė.

Shutterstock nuotr.

IŠRAIŠKINGOS AKYS

Šis triukas padės pabrėžti akių spalvą ir suteikti joms išraiškingumo. Atkreipkite dėmesį į savo rainelės spalvą ir vietoje juodo akių pieštuko naudokite priešingos spalvos nei jūsų akys. Mėlynakėms labiausiai tiks rudas ar bronzinis, žaliaakėms - violetinis, o rudaakėms - tamsiai mėlynas. Viskas ko reikia, tiesiog brėžti tvarkingą liniją ties viršutinėmis blakstienomis. Toks akcentas atrodys vasariškai, o žvilgsnis kaipmat taps išraiškingesnis.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

IŠPUOSELĖTA ODA

Svarbiausi odos puoselėjimo žingsneliai - valymas ir drėkinimas. Kas rytą ir vakarą būtinai valykite veido odą specialiomis priemonėmis: putomis, toniku ar pieneliu. Taip pat naudokite lengvos konsistencijos drėkinamąjį kremą. Kad oda natūraliai būtų graži, dažniau atsisakykite makiažo priemonių (ypač pagrindo ir pudros). Atminkite, kuo dažniau naudosite makiažo priemones, tuo oda taps dirglesnė ir pamažu praras natūralų grožį, o kasdien akių šešėliais tepami vokai su laiku tamsėja - dėl to nedažytos akys pradeda atrodyti pavargusios.

Shutterstock nuotr.

NATŪRALUS GROŽIS

Atrodysite daug gaiviau ir jaunatviškiau, jei nepadauginsite makiažo. Tušu paryškintų blakstienų ar pieštuku - akių kontūro, tvarkingai sušukuotų antakių ir lūpų blizgio visiškai pakaks. Eidama į vakarėlį taip pat nepersistenkite, lai akcentu tampa akys arba lūpos, juk natūralus grožis visuomet nugali prieš dirbtinumą.

Shutterstock nuotr.