Verčiau jau pro palaidinę švies spenelis, nei liemenėlės petnešėlė. O ką jau kabėti apie kelnaičių suspaustus sėdmenis? Apatinis trikotažas tik gadina garsių dizainerių drabužius. O šį šį sezoną jis apskritai bus nemadingas.
Angelina Jolie
Su 2016 metų pavasariu į madą atkeliaus suknelės, nepaliekančios daug paslapties. Štai netgi šešių vaikų motina Angelina Jolie į vaikiško filmuko „Kung Fu Panda“ premjerą atėjo be liemenėlės - ir nieko čia tokio, kad per juodą suknelę visu gražumu švietė jos speneliai.
Rita Ora

Apnuoginusios savo dubenį ar sėdmenis aukščiausios prabos renginiuose pasirodo vis daugiau pasaulinio garso žvaigždžių. Štai Rita Ora Paryžiaus mados savaitėje nustebino savo gilia suknelės iškirpte.

Kraują kaitino ir jaunoji manekenė Kendal Jenner, kurios suknelė pavojingai atidengė dubens sritį.

Kendal Jenner

Garsiausių mados namų kurtomis suknelėmis, kurioms nereikia apatinio trikotažo, puošiasi tokios žvaigždės, kaip Gwyneth Paltrow, Beyonce, Miranda Kerr, Katy Perry, Jennifer Lopez ir kt.

Gwyneth Paltrow

2016 metais bus madingi apdarai, kurie pareikalaus išties nemažai drąsos. Pateikiame jums galeriją rizikingiausių ir kvapą gniaužiančių apdarų!