KLASIKA

Elegantiški lietpalčiai sujuosiami diržu madingi kiekvienais metais. Šį sezoną jų siluetai varijuoja nuo figūrą išryškinančių iki laisvų. Madingi ne tik tvirto, formą išlaikančio audinio, bet ir lengvučiai, pavyzdžiui, siūti iš žvilgių šilką menančių medžiagų.

Nadine Labaki, Vida Press nuotr.

Lietpalčiai: "River Island", "Reiss", "Warehouse", asos.com - Ltd

PASTELĖS

Švelnių pastelinių atspalvių lietpalčiai atrodo ypač pavasariškai, akimirksniu atgaivina įvaizdį. Madingi ir ilgi, siakiantys čiurnas, ir trumpesni - iki kelių ar klubų. Sezono spalvos: šviesi alyvinė, įvairūs rausvos pustoniai, melsva, mėtų, smėlinė, pilkšva, pieno balta.

Immy Waterhouse, Vida Press nuotr.

Lietpalčiai: "Asos" ir "Story Of Lola", asos.com - Ltd

GĖLĖS

Pavasarį ir vasarą atgyja marginti audiniai, žinoma, ypatingas dėmesys skiriams gamtos motyvams, o ypač gėlėms. Gėlių žiedais ir gėles primenančiais abstrakčiais piešiniais marginti lietpalčiai tiks toms, kurios mėgsta romantišką stilių ir noriai pabrėžia moteriškumą.

Kate Foley, Vida Press nuotr.

Puspaltis "Zara", lietpalčiai "River Island" ir "Ted Baker", zara.com, asos.com - Ltd

VERSTA ODA

2015 m. dizaineriai negail dėmesio odiniams drabužiams, sezono hitu galime vadinti verstos odos lietpalčius. Toks tarnaus ne vienerius metus, tai tarsi odinė baikerių striukė, kuri jau tapo kiekvienos stilingos moters privalomu pirkiniu. Verstos odos lietpalčių gerbėjų gretose yra ne viena garsenybė: Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley, Gigi Hadid, Olivia Palermo, Kate Moss ir kitos.

Naomi Campbell, Vida Press nuotr.

Lietpalčiai: "Bottega Veneta", "Burberry", "Mango", net-a-porter.com, mango.com