Jos plaukai visuomet lengvai banguoti, akys ramios, o šypsena  nuo ausies iki ausies. Aktorė Julia Roberts moka atrodyti gaiviai, elegantiškai ir, žinoma, gražiai.

Gal ir jūs ką nors panaudosite savo gyvenime iš Julios grožio puoselėjimo receptų?

1. Kaukė plaukams iš majonezo. Kad suteiktų plaukams apimties ir blizgesio, o kartus juos dar ir sustiprintų, Julia pasitelkia patį paprasčiausią majonezą. Aktorė teigia, kad šio produkto sudėtyje yra gausu naudingų medžiagų, todėl majonezo kaukę plaukams pataria daryti net 2 kartus per savaitę.

2 šaukštus majonezo (jei ilgi plaukai, tai daugiau) tepti ant išplautų, drėgnų plaukų, apvynioti galvą polietileno plėvele bei rankšluosčiu ir laikyti kaukę 40 min. Po to plaukus gerai ištrinkti ir perplauti balzamu ar kondicionieriumi.

Nuotr. Sipa/Scanpix

2. Vonelė rankoms su alyvuogių aliejumi. Aktorė taip lepina rankas reguliariai, kad jų oda būtų minkšta, švelni ir mažiau raukšlėtųsi. Juk ne kas kita, o rankos išduoda moters amžių.

Aliejų pašildyti, merkti ten rankas ir laikyti, kol aliejus atvės.

3. Žuvis  odos stangrumui. Kad veidas kuo ilgiau išliktų gaivus, lygus ir be raukšlių, aktorė pataria valgyti kuo daugiau riebios žuvies  lašišos, tuno ir pan. Julia nevalgo produktų, kuriuose yra krakmolo  ryžių, makaronų, bulvių, nes šis ingredientas atpalaiduoja odą, ši praranda elastingumą.

4. Baltiems dantims  uogos ir vaisiai. Tai štai, kodėl aktorės dantys tokie akinamai balti  ji mėgsta juos valyti braškėmis ir gana dažnai valgo obuolius. Kietus.

5. Meilė 
 dailiai figūrai. Aktorė J. Roberts šventai įsitikinusi, jog meilė ar įsimylėjimo būsena kiekvieną moterį paverčia gražuole. Akys spindi laime, eisena tampa lengva, figūra  gracinga, o visas įvaizdis  harmoningas ir patrauklus. Meilė kuria stebuklus!