1. Apatinių spalva apie asmenybę gali atskleisti labai pikantiškų dalykėlių... Kokius apatinius mėgstate?

a) Labai ryškių spalvų, ypač kraujo raudonumo, mat jie patys seksualiausi.

Nuotr. Shuttertock

b) Juodi su nėriniais, nes jie subtilūs bei elegantiški, bet tuo pačiu ir paslaptingai aistringi.

Nuotr. Shutterstock

c) Mano apatinių drabužių garderobas atrodo lyg barbės: jame daug rožinės spalvos, nėrinių, detalių.

Nuotr. Fotolia

d) Dievinu baltus apatinius, nes jie patys tvarkingiausi ir subtiliausi.

Nuotr. Shutterstock

2. Mmmm... atėjo laikas miegoti. Ką apsirengsi prieš šokdama į patalus su mylimuoju?

a) Naktiniai, pižama... Kam jie? Aš miegu nuoga!

Nuotr. Shutterstock

b) Kažką labai seksualaus ir gundančio (nebūtinai patogaus), kas vyrą išvestų iš proto. 

Nuotr. Shutterstock

c) Mėgstu kažką labai žaismingo, bet patogaus: mielus naktinukus su daug gipiūro, trumpus šortukus ir žaismingus marškinėlius. Geriausia  mylimojo marškinėliai. 

Nuotr. Shutterstock

d) Apsirengiate kažką šilto ir susisukate į patalus. Lova  ne mados podiumas, joje nedemonstruojate stiliaus perliukų. 

Nuotr. Fotolia

3. Vienos moterys sukneles dėvi dėl to, kad joms tai pats gražiausias ir praktiškiausias apdaras, kitos  norėdamos pamaloninti vyrų akis. Kaip jūs renkatės apatinius?

a) Perku tokius, kurie būtų labai gražūs ir jausčiausi pati seksualiausia juos dėvėdama. Tam jokios įtakos neturi vyras, viską darau dėl savęs. 

Nuotr. Fotolia

b) Renkuosi apatinius tokius, kurie įkaitintų mano vyrą. Dažnai su juo kartu apsipirkinėjame ir renkamės. 

Nuotr. Shutterstock

c) Gal ir keistai nuskambės, bet renkuosi pagal tai, kokia nuotaika būna tuo metu. Dažnai keičiu stilių, mėgstu eksperimentuoti, išbandyti naujus modelius.

Nuotr. Asos.com / Ltd

d) Turiu keletą mėgstamiausių prekinių ženklų, kurių drabužius perku jau nuo paauglystės. Tiesiog manau, kad nėra jokios priežasties gaišti laiką ir ieškoti kažko naujo. Nelabai mėgstu vaikščioti po parduotuves...

Nuotr. Shutterstock

KOKIA TU ESI?

Jei surinkote daugiausiai A atsakymų. Tai savimi pasitikinti, savarankiška ir valdinga moteris. Ji iš gyvenimo gauna tai, ko trokšta. Vyrai dažniausiai ja žavisi, tačiau sunkiai prisijaukina. Juk tokiai damai šalia visai nereikalingas vyras, ji puikiai viską gali pati! Jei randate savo širdies vertą mylimąjį, esate labai rūpestinga ir šilta. 

Jei surinkote daugiausiai B atsakymų. Tai gundytoja, šalia kurios visada sukiojasi ne vienas vyras. Ji mėgsta pabrėžti savo seksualumą ir žavesį, todėl atkreipia stipriosios lyties dėmesį. Ši moteris labai nori sukurti šeimą ir trokšta stipraus vyro šalia savęs. Ji dievina, kai ja pasirūpina ir apipila dėmesiu. Tai tobulos žmonos ir mamos pavyzdys.  

Jei surinkote daugiausiai C atsakymų. Jūs esate jautri ir meniška asmenybė, kuri gyvenime nebijo eksperimentuoti, viską išbandyti. Dažnai žmonės nori jumis pasinaudoti, nes esate paslaugi ir empatiška kitų bėdoms. Ilgai eksperimentuojate, kol randate mylimąjį, tačiau jį suradusi atsiduodate visa širdimi ir randate ramybę. 

Jei surinkote daugiausiai D atsakymų. Gyvenime jums svarbiausia tvarka, kontrolė ir pastovumas. Esate griežta ir jautriai reaguojate į kritiką, sunkiai susitaikote su nesėkmėmis, visa galva galite pasinerti į darbus. Karjeros srityje plaukiojate lyg žuvis vandenyje, tačiau su asmeniniu gyvenimo sunkiau. Jūsų širdį gali pasiekti tik labai galantiškas, elegantiškas ir tvirtai ant žemės stovintis vyras.