Staigmenas kiekvienoje savo kolekcijoje pateikiantis J. P Gaultier šįmet bendradarbiavo su mados ženklu „Lindex“, kuris švenčia 60 metų sukaktį. Jubiliejaus proga sukurta kolekcija buvo pristatyta Geteborgo mieste Švedijoje. Į uždarą vakarą sukviesti svečiai turėjo galimybę ne tik pirmieji išvysti J. P. Gaultier, bet ir kitas „Lindex“ rudens sezono kolekcijas.

Rudens sezoną skandinavų ženklas „Lindex“ ragina rinktis jaukius mezginius, etnoraštais margintus vilnos apsiaustus, ilgo plauko kailius, odinius drabužius. Laisvalaikiu prie aulinių batų mūvėti ilgas megztas kojines, pasipuošti plačiakrašte skrybėle ir apvynioti kaklą net keliais šalikais. Vakarėlių sieloms patiks gyvūnų kailių raštus atkartojantys motyvai, žvilgūs audiniai ir miesto ritmu alsuojantys drabužių ansambliai. Sezono hitas – megztos suknelės, jos ne tik praktiškos, bet ir itin madingos. „Lindex“ kolekcijoje megztas sukneles demonstravusios manekenės avėjo ilgaaulius batus iki kelių, ryšėjo ilgus šalikus.

"Lindex" rudens kolekcija, organizatorių nuotr.

"Lindex" rudens kolekcija, organizatorių nuotr.

"Lindex" rudens kolekcija, organizatorių nuotr.

Bendra J. P. Gaultier ir „Lindex“ kolekcija nustebino žaismingumu, modelius puošė dryžių gausa ir tatuiruotes atkartojantys raštai, čia būta daug juodos, raudonos ir sidabrinės it metalas žvilgančios odos, taip pat marginto šilko, besiplaikstančių audinių. Žinoma, kolekcijoje pristatyti ir garsieji J. P. Gaultier korsetai bei sušvelninti kūginių liemenėlių modeliai. Ieškančioms originalių šaltesnio meto drabužių ir aksesuarų verta atkreipti dėmesį į dryžuotus paltus, megztas kepuraites bei ilgas pirštines. Renginį vainikavo dizainerio J. P. Gaultier ir mados pasaulyje gerai žinomos manekenės Karen Elson pasirodymas ant podiumo.

J. P. Gaultier ir "Lindex" kolekcija, orgnizatorių nuotr.

J. P. Gaultier ir "Lindex" kolekcija, orgnizatorių nuotr.

Kolekcijos demonstravimą ir „Lindex“ 60 gimtadienio akimirkas pamatysite ČIA.