Jei norime iš žmogaus veido sužinoti, koks jis, pirmiausia turime analizuoti labiausiai įstrigusią jo dalį - lūpas, antakius, formą. Veidotyros specialistai teigia, kad yra kelios populiariausios veido formos: apverstos piramidės, taisyklingo trikampio, ovalo, keturkampio ir širdies

Prisiminkite - žmogaus veidas yra asimetriškas, todėl idealiai kažkurios formos neatitiksite, tačiau panašumai į kažkurią vieną turėtų dominuoti. Mokslininkai teigia, kad jei dešinioji ir kairioji pusės labai skirtingos, tai ženklas, jog žmogui trūksta harmoningumo. 

Apverstos piramidės arba deimanto forma, kai ypač išryškėja viršutiniai žandikauliai, būdinga labai intelektualiems ir valdingiems žmonėms. Tokie žmonės yra puikūs savo srities specialistai, jie retai klysta ir aplaidžiai apsigauna, tad vadovai juos itin vertina. Karjera - ta sritis, kurioje jie geriausiai pasireiškia. Nuoseklumas, racionalumas ir šaltas mąstymas - tokiais bruožais pasižymi apversto piramidės veido formos atstovai.

Likimas visada tvirtai suspaustas jūsų rankose. Visada apgalvojate kelis žingsnius į priekį, nesiblaškote, nemetate kelio dėl takelio, todėl pasiekiate labai daug. Jums puikiai seksis profesinėje srityje, galite sulaukti didelio pripažinimo, tapti puikiais vadovais. Deja, kiek sunkiau meilės sferoje, nes jums sunku prisileisti žmones. Jei pasistatysite atšiaurumo sieną, galite likti vieniši.

Jūsų veido formos žmonės yra labai intelektualūs, visada nori siekti žinių, mokytis. Jiems tiesiog gyvybiškai reikalinga kasdien sužinoti ką nors naujo. Tokie žmonės pasižymi nuolankumu, paprastumu, nuoširdumu. Jei jūsų artimo draugo arba antrosios pusės tokia veido forma - jums labai pasisekė, nes jis visada išties pagalbos ranką, paguos. Nuoširdumas, geraširdiškumas, paslaugumas - už tai yra vertinami taisyklingo trikampio veido formos žmonės.

Jūs dažnai per daug rūpinatės kitais ir užmirštate save bei šeimos narius. Jei ir toliau visa galva pasinersite į mokslus, darbus bei draugių gyvenimus - neteksite to, kas jums labai svarbu. Atviriau išsakykite savo emocijas, nes gali ateiti laikas, kai visi susikaupę blogumai sprogs. Dėl to gresia psichologinės problemos, nervų ligos. Neužleiskite karjerai svarbiausių pozicijų - jūsų gyvenime svarbiausia šeima. 

KVADRATAS

Kvadratinės veido formos žmonės pasižymi dideliu noru visur lyderiauti. Jau nuo mažų dienų jie tampa darželio grupės lyderiais ir sistemingai siekia pripažinimo ir garbės. Dėl to jie sunkiai ir kruopščiai dirba, įdeda didelių pastangų, paaukoja daug laiko. Klysta tie, kas mano, kad šie žmonės labai šalti ir sunkiai įsileidžia jausmus į širdį. Jie labai ištikimi partneriai, puoselėjantys šeimos židinį ir meilę antrajai pusei. 

Veido kvadratiškumas lemia, kad jūsų gyvenime viskas susidėlios į savo vietas. Jūs turite pedantiškumo bruožų, kurie padeda neįsivelti į nemalonias situacijas ir išvengti netikėtumų. Jei labiau atsipalaiduosite, jūsų laukia dideli nuotykiai. Kartais jūsų griežti pasakymai ir atvirai išsakoma tiesa labai suerzina kitus žmones, pasisaugokite, nes jums gresia rimtas konfliktas, galintis sužlugdyti labai svarbius planus.

APSKRITIMAS

Esate aštraus proto žmogus, kuriam būdinga labai stipri energija, valia ir stoiškumas. Jūs ištversite visas gyvenimo negandas, nuosmukiai jus tik pastūmės dar didesniems pasiekimams. Šie žmonės visur pasitelkia humorą - jie nebijo pasišaipyti iš savęs ir kitų, dažnai būna kompanijų sielomis. 

Dažnai skraidote padebesiais, todėl artimiesiems gali būti sunku. Taip pat - esate tikra besikeičiančių emocijų bomba. Dėl to kartais nukenčia jūsų darbiniai reikalai, o žmonės supyksta dėl neišpildytų pažadų. Gyvenime sutiksite daug gerų žmonių, kurie taps jūsų bendražygiais, niekada nebūsite vienišas. Nors šeimas apskritos veido formos žmonės sukuria daug vėliau, tačiau visada sulaukia ištikimos ir visą gyvenimą trunkančios meilės. Dėl šeimos jūs lengvai atsisakysite karjeros aukštumų, ir nesuklysite - jūsų tipo žmogui tai didesnė vertybė.

ŠIRDIS

Kūrybingumas ir idėjų generavimas - tai, kas jums puikiai sekasi. Pilkų ir nuobodžių dienų jūsų gyvenime tiesiog nebūna, nes jūs visada sugalvosite, kaip išnaudoti kiekvieną laisvą minutę. Su jumis labai sunku susitarti tam tikrais klausimais, galite ginčytis, kol pasiekiate savo tiesą. Širdies veido formos savininkai gali iki nukritimo kabinėtis prie smulkmenų, siekti tobulumo. Pasiduokite ir nesileiskite su jais į kalbas, nes jie vis tiek liks teisūs. 

Jūs turite ir aristokratiškumo požymių, todėl niekada negyvensite nepritekliuje ar skurde. Teisingas jūsų požiūris - stengtis, kol gausite tai, apie ką svajojate. Esate labai išrankūs savo antrajai pusei, todėl per gyvenimą jų ne vieną pakeisite. Tačiau mylinti ir artima siela jums visada bus reikalinga, tad nevengsite lengvai pasinerti į romantiškus nuotykius.