Per petį

Suteik plaukams apimties, papurškusi juos purinančiu serumu ir karšta plaukų formavimo priemone paraičiusi vieną kitą sruogą. Tuomet sumesk plaukus ant vieno šono ir supink klasikinę kasą iš trijų sruogų. Tokia šukuosena atrodo nerūpestingai, valiūkiškai, tačiau ją garsenybės mielai renkasi kurdamos vakarinį įvaizdį.

Amanda Seyfried, Karolina Kurkova

Karūna

Iš madingų šukuosenų nesitraukia pinta karūna. Ją gali susikurti dviem būdais: pinti vadinamąją danišką kasą, kai į pynę viena po kitos pridedamos naujos sruogos ir kasa pinama ratu arba supinti klasikinę kasą ir ja apjuosti galvą. Vis dėlto šukuosena laikysis tvirčiau, jei pasirinksi danišką kasą, kaip ją supinti – pamatysi video.

Berenice Bejo, Dianna Agron

Suraizgyta

Tarp tendencijų ne tik vienos kasos karūna, bet ir iš kelių kasų suraizgytos pynės. Jas gali vyti apie galvą kaip tik panorėjusi, dengti vieną per kitą, pinti ties šonais ir t.t. Kurdama tokią šukuoseną pasiduok bohemiškai dvasiai ir neribok savo fantazijos. Suraizgytas pynes gali papuoši žėrinčia plaukų sege ar gėlių žiedais, šį sezoną plaukus puošti aksesuarais itin madinga.

Freida Pinto, Emmy Rossum

Smulki kaselė šone

Perskirk plaukus, kad viename šone jų būtų daugiau. Tuomet pusėje, kur jų yra mažiau, nuo smilkinio pradėk pinti ploną kaselę, kaskart pridedama po naują sruogą. Tokia drakoniuko būdu supinta kaselė atrodys moderniai, tiks maištingoms asmenybėms. Šią jaunatvišką ir stilingą šukuoseną dažnai renkasi mados naujienas drąsiai išbandanti manekenė Cara Delevingne.

Cara Delevingne

Skiauterė

Jei kasos primena doras mergaites, o tau norisi kažko neįprasto ir išskirtinio, pamėgink iš supintų kasų suformuoti skiauterę. Supink ilgą klasikinę kasą iš trijų sruogų ir ją užlenkusi ant pakaušio bei viršugalvio pritvirtink smeigtukais. Kad skiauterė atrodytų masyvesnė, gali ją formuoti iš kelių supintų kasų arba prisegti dirbtinių pynių.

Kate Bosworth