Raudoną spalvą be galo mėgsta ir aktorė Kate Hudson, garsėjanti ir talentu, ir puikiu stiliaus pojūčiu, tad šį sezoną ji tapo „Lindex“ mados mūza. Šventinei pavasario kolekcijai įkvėpimo semtasi iš pačios K. Hudson vakarinio stiliaus. Aktorės šventinė apranga išsiskiria elegancija, modernumu ir seksualumu, būtent šie apibūdinimai tinka ir naujausiai „Lindex“ kolekcijai.
Kate Hudson "Lindex"
Kūrybos metu buvo atkreiptas dėmesys į įvaizdžius, kuriuos Kate renkasi dalyvaudama raudonojo kilimo renginiuose. Kolekciją sudarantys patogūs vilkėti ir šventiški aprangos elementai trykšta Holivudo kerais, suteikia prabangos įspūdį. 
Kate Hudson
Šventinė „Lindex“ kolekcija – tai ilgos klasikinės bei trumpesnės kokteilinės suknelės, azijietiško stiliaus kimono, kombinezonai bei kelnių kostiumas. Pastarasis yra išskirtinis rūbas, nes tinka ir dienai, ir vakarui. K. Hudson pastebi, kad ruošiantis vakarėliui, svarbu rasti siluetą, kuris pabrėžtų jūsų figūrą – kad ir kokios formos ji būtų. Vilkėdamos kelnių kostiumėlį visada jausitės patogiai ir elegantiškai.
Kate Hudson "Lindex"
Kate Hudson "Lindex"
Kiekviena moteris turėtų turėti ir puošnesnę suknelę, kuria apsivilkusi jaustųsi lyg tikra karalienė. Šį sezoną karaliauja vaiskios vasariškos spalvos, tad nebijokite rinktis ryškesnių vakarinių apdarų. Raudona suknelė nepaliks abejingų, ja pasipuošusi sulauksite dėmesio ir galybės komplimentų.
Kate Hudson "Lindex"

Šventinė kolekcija parduotuvėse bei „Lindex“ interneto svetainėje pasirodys jau nuo balandžio 23 d.