Po koncerto, vykusio Londone, princas Charlesas bei jo žmona Camilla bendravo su dainininke. Galėjo jo akys krypti į krūtinę ir klaidžioti jaunu atlikėjos kūnu, tačiau Charlesas atsilaikė prieš Jessie J kerus ir atkakliai žiūrėjo merginai į akis (negi elgsis kitaip, kai šalia Camilla...).

Jos baltas kelnių ir palaidinės derinys buvo plačiai aptartas. Ir ne veltui - balta apranga šiuo metų laiku ypač madinga. Dainininkės bei aktorės renkasi ne tik baltas sukneles, bet ir kelnių kostiumus. Pastaruosius ir aptarsime.

Aptemptos kelnės iki čiurnos ar pusės blauzdų. Tokį derinį geriau rinktis vienspalvį, ta prasme, kad kelnės ir švarkas būtų vienos spalvos. Kelnių modelis geriau atrodys ilgakojėms. Jei esate nedidelio ūgio, aukitės aukštakulnius.

Laisvos klasikinės kelnės, užkrentančios ant batelių. Čia svarbu ir plotis, ir ilgis. Liemenį ir klubus kelnės gali aptempti, o žemiau leiskite joms lengvai kristi. Kantas suteiks elegancijos ir griežtumo. Toks siluetas reikalauja standesnės, tvirtesnės medžiagos - gražiau kris, mažiau glamžysis.

Aptemptas kliošas. Jeigu figūra ne kriaušės firmos, rinkitės klasikines aptemptas tiesias kelnes, šiek tiek platėjančias į apačią. Aukštas ūgis suteiks jums privalumą balto kostiumo siluetą suradyti kita spalva ar paryškinti kitoms spalvos detalėmis. Juodai apsirengusi Brooke Shields čia įsprausta dėl kelnių silueto.

Siauros, aptemptos kelnės. Kaip matote, čia jau nerinkome vien baltų variantų, tačiau norime parodyti esmę - aptemptas kelnes, panašias į skinny džinsus. Derinkite su trumpais arba dengiančiais klubus plačiais švarkais. Griežtų formų delninė - madinga ir stilinga!