Matome, kaip tokius šortus mielai dėvi scenos žvaigždės – Selena Gomez, Miley Cyrus. Aukštas liemuo, įkypai nukirpti (ar nuplėšti) šortų galai – galima pasidaryti iš senų džinsų ar sumedžiotų dėvėtuose drabužiuose (aš juos vadinu mamyčių džinsais). Ten tokių džinsų yra iki bambos – būtent jų mums ir reikia.

Su kokiais drabužiais derinti tuos madingus šortus? Kokie aksesuarai tinka?

Marškiniai. Puikus pasirinkimas. Jei turite gerą pilvo presą, galite marškinių skvernus surišti į mazgą. Tiks ir lengvai, krintantys, užsegti.

Nertiniai tiks moterims, kurios nenori rodyti pilvuko ar drovisi riebaliukų sluosno art juosmens. Tinkamos visų formų apykaklės – V formos, laivelio, apvali.

Berankoviai marškiniai, primenantys boksininkų aptemptus marškinukus. Su retro stiliaus šortais derės puikiai. Nepamaišys ir ant viršaus užmesti marškiniai (jų nesekite, rankoves galite atraityti).

Kojų ilgį padės atskleisti ne tik tokio tipo šortai, bet ir batai. Tinka lygiapadžiai aulinukai laisvu aulu, aukštakulniai, botfortai (ilgaauliai virš kelių), kareiviško stiliaus batai (grubūs su raišteliais).
Aukštakulniais pademonstruosite ekstra klasę, tik žiūrėkite, kad neatrodytumėte vulgariai.

Šortai atrodys efektingai, jei juos užsimausite ant bikinio ar glaustinukės.

Nevenkite į šortus įverti diržo ar skarelės - pagyvinsite įvaizdį ir paryškinsite liemens liniją.

Štai kaip šortus dėvi scenos ir podiumo merginos: