Ingredientai

mirkytų ir jau išvirtų avinžirnių 1 puodelis
vištienos prieskonių 1 a. š.
žiedinio kopūsto 1 vnt.
šparagų 125 g
alyvuogių aliejaus 1 a. š.
Receptas vos iš kelių produktų, o pranoks visus jūsų lūkesčius.

Gaminimo eiga

1. Avinžirnius dėkite į keptuvę be riebalų.

2. Ant viršaus supilkite prieskonius, gerai išmaišykite ir kepkite 15-20 min.

3. Smulkiai supjaustykite žiedinį kopūstą.

4. Nupjaukite šparagų galus. Keptuvėje apkepkite kiekvieną pusę po kelias minutes.

5. Sudėkite visas daržoves į lėkštę ir apšlakstykite daržoves aliejumi.

Skanaus!

Receptu dalijasi tinklaraštis Vegan pipiras.

Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai