Ingredientai
mirkytų ir jau išvirtų avinžirnių
1
puodelis
vištienos prieskonių
1
a. š.
žiedinio kopūsto
1
vnt.
šparagų
125
g
alyvuogių aliejaus
1
a. š.
Receptas vos iš kelių produktų, o pranoks visus jūsų lūkesčius.
Gaminimo eiga
1. Avinžirnius dėkite į keptuvę be riebalų.
2. Ant viršaus supilkite prieskonius, gerai išmaišykite ir kepkite 15-20 min.
3. Smulkiai supjaustykite žiedinį kopūstą.
4. Nupjaukite šparagų galus. Keptuvėje apkepkite kiekvieną pusę po kelias minutes.
5. Sudėkite visas daržoves į lėkštę ir apšlakstykite daržoves aliejumi.
Skanaus!
Receptu dalijasi tinklaraštis Vegan pipiras.
Atsiliepimai