Tirpstantis burnoje šokoladinis glotnutis su lazdyno riešutais

(9)
Šokoladinis glotnutis su lazdyno riešutais
Foto: DELFI montažas / Shutterstock
Įvertinimas:
4.5000 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ingredientai:

1/2 puodelis nesaldinto augalingo pieno
2 vnt. šaldytų bananų
2 v. š. lazdyno riešutų sviesto
1/4 šaukštelis vanilės ekstrakto
2 v. š. kakavos
1/4 šaukštelis cinamono
žiupsnelis druskos
6 vnt. mažų datulių be kauliukų
Pabarstyti ant viršaus:
1/4 puodelis granolos
1 šaukštas goji uogų
1 šaukštas kanapių sėklų

Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.

Gaminimas

Šokoladinis glotnutis su lazdyno riešutais
Foto: Recepto autorė

Kaip gaminti:

1. Sudėkite visus glotnučio ingredientus į trintuvą, išskyrus datules. Trinkite, kol išeis vientisa masė.

2. Įdėkite datules ir trumpai patrinkite, kad liktų gabalėlių. Jei norite, galite visiškai sutrinti.

3. Patiekite stiklinėje ar dubenėlyje. Ant viršaus pabarstykite granolos, goji uogų ir kanapių sėklų.

Skanaus!

Šokoladinis glotnutis su lazdyno riešutais
Foto: Recepto autorė

Receptu dalijasi tinklaraštis Pick Up Limes.