Idealiai atrodantis ir nepaprastai skanus daržovių tartos receptas

(9)
Daržovių tarta
Foto: Recepto autorius
Įvertinimas:
4.0714 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ingredientai:

Tešlai:
1,5 puodelis spelta baltų miltų
1 a. š. kepimo miltelių
0,5 puodelis vandens
0,5 a. š. druskos
Įdarui:
1 puodelis vandens
1 puodelis avinžirnių miltų
0,5 a. š. druskos
300 g žiedinio kopūsto
2 vnt. geltonų paprikų
10 cm poro
150 g shitaki grybų

Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.

Gaminimas

Paruošimas:

1. Spelta miltus sumaišykite su druska, kepimo milteliais, pilkite vandenį ir suminkykite tešlą.
2. Tešlą iškočiokite ir dėkite ant kepimo formos.
3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Celsijaus.
4. Kopūstą, paprikas, porą ir grybus supjaustykite.
5. Avinžirnių miltus sumaišykite su druska ir vandeniu. Į šią masę berkite kopūstus, paprikas, porą ir išmaišykite.
6. Ant tešlos pilkite paruoštą masę. Viršų papuoškite grybais.
7. Kepkite orkaitėje apie 30 min.
8. Iškepus atvėsinkite ant grotelių ir papuoškite petražolėmis.

Skanaus!

Daržovių tarta
Foto: Recepto autorius

Receptu dalijasi tinklaraštis Vegan pipiras.

Prisijunkite arba diskutuokite anonimiškai
Jūs esate prisijungęs. Diskutuoti anonimiškai.
Diskutuoti anonimiškai arba prisijungti
Skelbti
Diskutuokite