Lengvai paruošiami šokolado putėsiai Naujųjų metų vakarui

Šokolado putėsiai
Foto: Recepto autorė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ingredientai:

300 g šilkinio tofu
250 g juodojo šokolado
1-2 v. š. klevų sirupo (pagal skonį)
2 v. š. migdolų sviesto
1 a. š. vanilės ekstrakto
1/4 a. š. druskos
1/2 a. š. espreso miltelių

Kaip pasigaminti gardžius šokolado putėsius? Štai paprastu ir nesudėtingu receptu dalijasi tinklaraštis „AuGalingas pirmadienis“.

Gaminimas

Paruošimas:

1. Ištirpinkite šokoladą mikrobangų krosnelėje arba dubenyje. Tirpdant mikrobangų krosnelėje pamaišykite kas 15 sekundžių, kol visiškai ištirps. Tirpdant dubenyje į puodą įpilkite vandens, kurį šildysite, o ant viršaus dėkite dubenį. Į jį meskite sulaužytą šokoladą ir nuolat maišykite, kol ištirps.
2. Į maisto smulkintuvą sudėkite visus ingredientus, išskyrus šokoladą, ir sutrinkite iki vientisos masės.
3. Tuomet maisto smulkintuvą nustatykite dirbti lėčiausiu greičiu ir lėtai pilkite ištirpusį šokoladą tol, kol viskas virs į vientisą masę.
4. Supilkite į puodelius ir palikite apie 30 min šaldytuve, kad sustingtų.
5. Prieš pat patiekiant pridėkite mėgstamų uogų ar šokolado gabaliukų.

Receptu dalijasi Pick up limes.

Šokolado putėsiai
Foto: Recepto autorė


Prisijunkite arba diskutuokite anonimiškai
Jūs esate prisijungęs. Diskutuoti anonimiškai.
Diskutuoti anonimiškai arba prisijungti
Skelbti
Diskutuokite