Ingredientai

Maža skardinė konservuoto tuno aliejuje 1 vnt.
Mažo mėlyno svogūno 0.5 vnt.
Mažo balto svogūno 0.5 vnt.
Susmulkintos šviežios petražolės 2 v. š.
Druskos pagal skonį
Alyvuogių aliejaus 9 v. š.
Balto vyno acto 2 v. š.
Porcijos: 2
Bulvių ir tuno salotos – itin paprastos, gardžios ir sočios. Jokių įmantrių ingredientų, tiesiog bulvės, tunas, svogūnas ir lengvas padažiukas.

Gaminimo eiga

1. Bulves išverdame su lupenomis, paliekame visiškai atvėsti. Po to nulupame ir supjaustome dideliais kubeliais, sudedame į dubenį.

2. Svogūnus nulupame, supjaustome šiaudeliais, sudedame į dubenį kartu su bulvėmis.

3. Viename dubenyje gerai išplakame alyvuogių aliejų su actu. Užpilas turi būti balkšvai gelsvos spalvos. Užpilą supilame ant bulvių, pagardiname petražolėmis ir lengvai išmaišome.

4. Bulvių salotas sudedame į dvi lėkštes, ant viršaus uždedame tuno gabalėlius, apibarstome druska ir patiekiame.

Tinklaraštis „Lithuanian in the USA“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai