Ingredientai

smulkiai tarkuoto pusiau kieto fermentinio sūrio 100 g
nesaldaus varškės sūrelio 100 g
majonezo 100 g
česnako 2 skiltelės
petražolių 1 šakelė

Gaminimo eiga

Visus produktus sutrinti trintuvu. Paruoštą užtepėlę sudėti į indelius. Prie šios užtepėlės tinka daržovių suktinukai ar daržovių blyneliai. Taip pat skanu su duona, bandelėmis ar daržovių lazdelėmis.

Jei prie užtepėlės norite patiekti bandelių, geriausia jų išsikepti patiems. Bandelės turi būti mažos, kad svečiams būtų patogu vaišintis.

Trijų rūšių sūrio užtepėlė su majonezu

Receptas – iš P. Strasevičiaus knygos „Vieno kąsnio užkandžiai“.

P. Strasevičiaus knyga „Vieno kąsnio užkandžiai“

Tinklaraštis „Kitchen Obsession“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai