Ingredientai

TEŠLAI:
majonezo 30 g
druskos
maltų juodųjų pipirų
ĮDARUI:
švelniai aštraus pomidorų padažo 100 g
baltos sumuštinių duonos 10 riekelės
PAPUOŠTI:
garstyčių daigų

Gaminimo eiga

Pagaminti tešlą: kiaušinius išplakti su majonezu, druska ir pipirais. Įkaitinti orkaitę iki 180 °C temperatūros, kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, supilti kiaušinių masę ir paskirstyti po visą skardą. Dėti į orkaitę ir kepti 5–7 minutes. Iškepusį palikti atvėsti.
Paruošti užkandį: ant iškepusio omleto tepti pomidorų padažo, dėti vytinto kumpio juostelių ir susukti. Iš duonos išspausti apvalios formos paplotėlius ir ant viršaus uždėti supjaustytus omleto griežinėlius. Papuošti daigais.

Omleto suktinukai su vytintu kumpiu

Receptas – iš P. Strasevičiaus knygos „Vieno kąsnio užkandžiai“.

P. Strasevičiaus knyga „Vieno kąsnio užkandžiai“
Tinklaraštis „Kitchen Obsession“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai