Ingredientai

česnako 2 skiltelės
aliejaus 2 v. š.
sojos padažo 2 v. š.
čili padažo 1 v. š.
medaus 1 v. š.
sezamo sėklų
Porcijos: 4
Ko gero, kai jaučiatės alkani, dažnai pasvajojate apie greito kiniško maisto dėžutę, tad dalijamės itin skaniu receptu, kurį pagaminsite greičiau nei nukaktumėte iki greito maisto užkandinės, o sveikatos „taškų“ uždirbsite ne vieną. Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

Gaminimo eiga

1. Česnaką susmulkinkite ir kepkite minutę įkaitintame aliejuje.

2. Sudėkite gabalėliais susmulkintą mėsą ir kepkite, kol mėsa beveik iškeps.

3. Šaukštelyje aliejaus pakepinkite gabalėliais supjaustytas šparagines pupeles (apie 5–7 minutes, kad liktų traškios).

4. Kitoje keptuvėje sumaišykite likusius ingredientus, šiek tiek pašildykite, kad medus išsilydytų, ir sudėkite mėsą bei pupeles. Leiskite viskam pasitroškinti dar kelias minutes.

5. Išjungę kaitrą patiekalą pagardinkite sezamo sėklomis.

6. Troškinį patiekite su pilnagrūdžiais ryžiais.

Skanaus!
Tinklaraštis „Lieknos bitės“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai