Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Šoninės juosteles kepame, kol gražiai paruduoja ir gerai apskrunda, dedame ant popierinio rankšluosčio, paliekame atvėsti, po to sutrupiname į nedidelius gabalėlius.
2. "Iceberg" salotą supjaustome juostelėmis, išdėliojame didelėje lėkštėje ar dubenyje.
3. Pomidorą, avokadą, vištieną ir kiaušinius supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir dėliojame ant salotų tokia tvarka, kokia jums labiausiai patinka. Taip pat nepamirškite mėlynojo sūrio.
4. Salotas apibarstome pora žiupsnių druskos ir pipirų.
5. Padažas: padažui visus ingredientus gerai išmaišome viename indelyje, paragaukite, ar papildomai nereikia kurio nors ingrediento (pagal Jūsų skonį).
6. Salotas galite apipilti padažu prieš patiekdami arba galite įpilti į padažinę ir patiekti atskirai.
Atsiliepimai