Ingredientai

Svogūnas 1 vnt.
Alyvų ar kokosų aliejus 2 v. š.
Druska žiupsnelis
Saldžiosios paprikos milteliai pagal skonį
Karis pagal skonį
Bazilikas pagal skonį
Salierų lapeliai
Džiovintos petražolės
Porcijos: 2
Kalafiorų ryžiai puikiai tiks prie mėsos, paukštienos ar žuvies patiekalų. Dera su salotomis ir įvairiomis daržovėmis.

Gaminimo eiga

1. Keptuvėje apkepinti pjaustytą svogūną.

2. Kalafiorą susmulkinti į kelias dalis ir sutarkuoti burokine tarka.

3. Sudėti į keptuvę ir troškinti uždengus dangčiu, vis pamaišant apie 8–10 min.

4. Sudėti prieskonius ir pjaustytus špinatus. Apkepti be dangčio, nuolat maišant dar 3–5 min.

Skanaus!
Tinklaraštis „Kuras kūnui“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai