Ingredientai
Garuose ruoštos raudonosios pupelės
1
indelis
Avokadai
4
Česnakas
4
skiltelės
Citrina
1
Alyvų aliejus
4
šaukštai
Gražgarstės
50
g
Druska
žiupsnelis
Pipirai
žiupsnelis
Gaminimo eiga
Avokadus perpjauname, išimame kauliukus, šaukštu išskobiame minkštimą.
Vieną čili pipirą supjaustome išilgai, pašaliname sėklas.
Trintuvu sutriname pusę skardinės pupelių, avokadų minkštimą, alyvuogių aliejų, druską, čili bei kitus pipirus ir citrinos sultis iki vienalytės masės.
Šaukštu išdėliojame paruoštą masę ant kukurūzų traškučių. Papuošimui ant viršaus uždedame likusias pupeles, plonai supjaustytas čili pipiro riekeles ir gražgarsčių lapelius.
Rekomendacijos. Norint, kad avokado minkštimas nepatamsėtų, jį reikia sumaišyti su nedideliu kiekiu citrinos sulčių arba citrinos rūgštimi.
Atsiliepimai