Keptas vištienos, morkų ir pievagrybių troškinys

(6)
Keptas vištienos, morkų ir pievagrybių troškinys
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.7333 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Ingredientai:

8 vnt. Vištų sparneliai
16 vnt. Pievagrybiai
10 vnt. Morkos (mažos)
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštas Medus
2 šaukštas Garstyčios
3 skiltelė Česnakai

Paprastas ir skanus – keptas vištienos, morkų ir pievagrybių troškinys.

Gaminimas

Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir išspaustais česnakais ir palikite kelioms minutėms.

Morkas nuskuskite, jei didesnės, perpjaukite pusiau, pabarstykite druska ir aptepkite medumi, palikite kelioms minutėms.

Į vieną dubenį sudėkite vištieną, morkas, nuplautus pievagrybius ir išmaišykite su grūdėtomis garstyčiomis.

Viską suberkite į sviestu išteptą kepimo indą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Skanaus!

Šaltinis: www.DELFI.lt