Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrinkite iki smulkių trupinių ir sumaišykite su cinamonu, imbieru ir ištirpintu sviestu.

2. Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir kraštus. Dėkite į šaldytuvą valandai.

3. Maskarponės sūrį išsukite su žemės riešutų sviestu, cukraus pudra ir iki standžių putų išplakta grietinėle.

4. Maskarponės masę sudėkite ant pagrindo, išlyginkite viršų. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

5. Šokoladą ištirpinkite su sviestu, kai atvės užpilkite ant pyrago.

6. Išlyginkite ir dėkite pyragą į šaldytuvą dar kelioms valandoms. Galite papuošti mėgiamomis uogomis ar vaisiais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai