Ingredientai

Medus 0.3 stiklinės
Rupi jūros druska 1 šaukštelis
Aliejus 1 šaukštas
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Česnako milteliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Orkaitę įkaitinkite iki 175 laipsnių. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos berkite riešutus. Juos kepinkite 10 minučių, praėjus pusei laiko riešutus pamaišykite.

2. Dideliame karščiui atspariame inde riešutus sumaišykite su medumi. Berkite druskos ir dar kartą pamaišykite. Dar vieną skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant kepimo popieriaus pilkite aliejaus, tada berkite riešutus ir maišykite, kol riešutai bus padengti aliejaus plėvele.

3. Palikite riešutus vėsti, per pirmąsias 20 minučių 2-3 kartus pamaišydami juos. Berkite vanilės, imbiero ir česnako miltelių, išmaišykite ir palikite galutinai atvėsti.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai