Ingredientai
Žiediniai kopūstai
700
g
Sviestas
3
šaukštai
Miltai
2
šaukštai
Kiaušinių tryniai
2
vnt.
Vanduo
2
l
Grietinė
4
šaukštai
Druska
pagal skonį
Kietasis sūris
100
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Kopūstus gana smulkiai supjaustykite, užpilkite 2 litrais vandens, įdėkite šaukštą sviesto ir virkite kol suminkštės.
2. Miltus maišant apkepkite svieste, įpilkite šiek tiek nuoviro ir išmaišykite. Supilkite į puodą su kopūstais.
3. Pagardinkite druska ir užvirkite.
4. Kiaušinių trynius išplakite su druska.
5. Maišant supilkite į sriubą ir smarkiai maišant virkite kelias minutes.
6. Sriubą sutrinkite.
7. Įdėkite grietinės ir išmaišykite.
8. Tiekiant į kiekvieną lėkštę su sriuba įberkite po du šaukštus smulkiai tarkuoto kietojo sūrio.
Atsiliepimai