Ingredientai
Silkių filė
8
vnt.
Svogūnai
4
vnt.
Razinos
1
sauja
Džiovintos slyvos
1
sauja
Džiovinti abrikosai
1
sauja
Vanduo
0.5
stiklinės
Aliejus
6
šaukštai
Baltojo vyno actas
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
2. Silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite juostelėmis. Susukite jas ir susekite mediniais smeigtukais.
3. Į kepimo indą sudėkite pusę svogūnų.
4. Ant viršaus vienas šalia kito silkių suktinukus.
5. Gausiai apiberkite džiovintais vaisiais.
6. Ant viršaus sudėkite likusius svogūnus.
7. Užpilkite paruoštu marinatu, uždenkite ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Atsiliepimai