Ingredientai
Grikiai
0.5
stiklinės
Vanduo
0.5
stiklinės
Pievagrybiai
10
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Kietasis sūris
100
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Grikius užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės.
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu svieste. Palikite pravėsti.
Sūrį smulkiai sutarkuokite.
Į atvėsusius ir išbrinkusius grikius įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, miltus ir gerai išmaišykite.
Sudėkite pievagrybius, sūrį ir gerai išmaišykite.
Formuokite nedidelius, plokščius kotletukus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Atsiliepimai