Ingredientai

Grikiai 0.5 stiklinės
Vanduo 0.5 stiklinės
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Grikius užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu svieste. Palikite pravėsti.

Sūrį smulkiai sutarkuokite.

Į atvėsusius ir išbrinkusius grikius įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, miltus ir gerai išmaišykite.

Sudėkite pievagrybius, sūrį ir gerai išmaišykite.

Formuokite nedidelius, plokščius kotletukus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai