Ingredientai

Miltai 3 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Mėtos 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Bulves išvirkite su lupenomis. Nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

2. Supilkite ištirpintą sviestą, sudėkite sutrintus ir smulkiai supjaustytus šviežius mėtų lapelius, prieskonius, kiaušinių trynius, miltus, pertrintą varškę.

3. Labai gerai išmaišykite.

4. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir įmaišykite į tešlą.

5. Kepimo skardą gausiai ištepkite sviestu, sukrėskite paruoštą tešlą ir dėkite kepti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę.

6. Kepkite apie 40 minučių.

7. Patiekite su grietine ir kastiniu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai