Ingredientai
Miltai
140
g
Krakmolas
140
g
Cukrus
200
g
Kiaušiniai
vnt.
Migdolai
100
g
Graikiniai riešutai
50
g
Lazdyno riešutai
50
g
Razinos
50
g
Maskarponės sūris
200
g
Cukrus
2
šaukštai
Grietinėlė
100
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Kiaušinių trynius išplakite su puse kiekio cukraus.
Iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus su likusiu cukrumi.
Sumaišykite trynius ir baltymus.
Maišant suberkite miltus, krakmolą, smulkintus riešutus ir mirkytas razinas.
Gerai išmaišykite ir supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Maskarponės sūrį išsukite su cukrumi ir standžiai išplakta grietinėle.
Pyragą iš kepimo formos išimkite kai visiškai atvės ir tik ant šalto tepkite maskarponės kremą.
Atsiliepimai