Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla
1
pakelis
Varškė
400
g
Grietinė
2
šaukštai
Kiaušiniai
4
vnt.
Cukrus
4
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Migdolų miltai
2
šaukštai
Migdolai
1
sauja
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir iškočiokite į apvalų blyną. Svarbiausia, kad tešla nebūtų labai plona.
2. Blyną dėkite į apvalią, kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą. Kraštus užrieskite (turi būti užriesti bent 3-4 cm.).
3. Į varškę supilkite cukrų, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, suberkite migdolų miltus ir labai gerai išplakite iki vientisos tyrės.
4. Varškės masę supilkite ant paruošto pagrindo.
5. Kepkite iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
6. Ant iškepto pyrago užbarstykite smulkintų migdolų.
Skanaus!
Atsiliepimai