Ingredientai

Grietinė 2 šaukštai
Cukrus 4 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Migdolų miltai 2 šaukštai
Migdolai 1 sauja
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir iškočiokite į apvalų blyną. Svarbiausia, kad tešla nebūtų labai plona.

2. Blyną dėkite į apvalią, kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą. Kraštus užrieskite (turi būti užriesti bent 3-4 cm.).

3. Į varškę supilkite cukrų, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, suberkite migdolų miltus ir labai gerai išplakite iki vientisos tyrės.

4. Varškės masę supilkite ant paruošto pagrindo.

5. Kepkite iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

6. Ant iškepto pyrago užbarstykite smulkintų migdolų.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai