Ingredientai

Bulvės 750 g
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Mėsos sultinys 2 šaukštai
Miltai 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite.

Virtas bulves nulupkite, sutrinkite ir sumaišykite su žalių bulvių tarkiais.

Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

Kiaulienos faršą sumaišykite su prieskoniais, įpilkite sultinio, sudėkite apkeptus smulkiai pjaustytus svogūnus ir gerai išmaišykite.

Imkite mažo kumščio dydžio bulvių masės gabaliuką, jį suplokite, į vidurį dėkite paruošto įdaro ir formuokite įprastus cepelinus.

Apvoliokite miltuose.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus. Ištraukite, nuvarvinkite, sudėkite visus ant kepimo popieriumi užtiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai