Ingredientai

Česnakai 8 skiltelės
Baltas sausas vynas 0.5 stiklinės
Grietinėlė 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Jei turite vištienos filė, gaminkite ją su česnakiniu grybų padažu. Patikiname: bus be galo skanu. Patiekdami vištienos filė apibarstykite žalumynais.

Gaminimo eiga

1. Vištieną supjaustykite didesniais gabalais.

2. Apibarstykite pipirais, druska, Provanso žolelėmis, prieskonius įtrinkite.

3. Vištieną apkepkite svieste, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

4. Kitoje keptuvėje svieste apkepkite išspaustus česnakus, suberkite smulkiau pjaustytus pievagrybius ir kepkite juos kelias minutes.

5. Įpilkite vyno, maišant kepkite kelias minutes.

6. Įpilkite grietinėlės, išmaišykite, jei reikia pagardinkite druska, pipirais ir sudėkite vištienos gabaliukus.

7. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies apie 15 minučių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai