Ingredientai
Vištų šlaunelės
8
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Česnakai
6
skiltelės
Svogūnai
3
vnt.
Grietinėlė
400
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos šlauneles gausiai įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.
Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvėje sviestą.
Vis pamaišant kepkite, kol ims gelsti.
Įpilkite neriebios grietinėlės ir išmaišykite.
Vištieną gana glaudžiai sudėkite į stiklinį ar keramikinį indą ir užpilkite padažu.
Uždenkite kepimo folija ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 40 minučių.
Foliją nuimkite ir kepkite dar 20 minučių.
Atsiliepimai