Ingredientai
Cukinijos (nedidelės)
1
vnt.
Ryžiai
50
g
Konservuotas tunas
1
indelis
Lydytas sūrelis
2
šaukštai
Pomidorai
2
vnt.
Fermentinis sūris
50
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Cukinijas supjaustykite 1 cm storio griežinėliais. Pabarstykite druska ir pipirais.
2. Ryžius išvirkite ir kiek atvėsusius sumaišykite su lydytu sūreliu ir tunu.
3. Lipdykite nedidelius kotletukus ir dėkite ant kiekvieno cukinijos griežinėlio.
4. Ant viršaus uždėkite po vieną pomidorų griežinėlį, ant viršaus užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.
5. Sudėkite paruoštus užkandžius ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
6. Kepkite apie 20 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai