Ingredientai
Sviestas
200
g
Cukrus
80
g
Miltai
380
g
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Kriaušės
5
vnt.
Varškė
800
g
Cukrus
80
g
Migdolai
1
sauja
Razinos
1
sauja
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Kiaušiniai
1
vnt.
Krakmolas
1
šaukštas
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Sviestas
3
šaukštai
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Minkštą pagrindui skirtą sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite.
Tešla išklokite sviestu išteptos kepimo formos pagrindą.
Kelis šaukštus tešlos pasilikite viršui.
Kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite gana smulkiai.
Varškę gerai sutrinkite su ištirpintu sviestu, kiaušiniu, cinamonu ir cukrumi.
Suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite.
Suberkite kriaušes,razinas, trupintus migdolus ir išmaišykite.
Varškės įdarą supilkite ant pagrindo, išlyginkite.
Ant viršaus supilkite-sutrupinkite likusią tešlą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-55 minučių.
Iš formos išimkite ir patiekite jau atvėsusį.
Atsiliepimai