Ingredientai
Bulvės
1
kg
Pienas
200
ml
Druska
1
šaukštelis
Pipirai
0.5
šaukštelio
Veršienos faršas
300
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Bulves sutarkuokite bulvių tarka, nusunkite skystį (tarkiai neturi būti visiškai sausi, todėl reiktų nupilti tik aiškiai matomą skystį).
Pieną užvirinkite ir verdantį supilkite į tarkius, gerai išmaišykite.
Pagardinkite pipirais, druska.
Faršą nusausinkite popieriniu rankšluosčiu - jis turėtų būti birus.
Sudėkite į tarkius ir gerai išmaišykite.
Paruoštą tarkių masę supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo skardą.
Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.
Atsiliepimai