Ingredientai

Persikai 4 vnt.
Medus 3 šaukšteliai
Cukraus pudra 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Persikus perpjaukite pusiau, kaulus išimkite.

2. Pjūvio plokštumą labai plonu sluoksniu aptepkite medumi (lengviausia tai bus padaryti, jei medus bus skystas).

3. Sudėkite puseles pjūviu į viršų ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

4. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

5. Maskarponę išsukite su cukraus pudra ir iki standžių putų išplakta grietinėle.

6. Į persikų puselių vidurį įdėkite po šaukštelį su kaupu maskarponės mišinio.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai