Ingredientai

Varškė 3 šaukštai
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Žalumynai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Šiam patiekalui rinkitės tik labai mažas šviežias bulves.

Jas gerai nuplaukite, bet nelupkite.

Kiekvieną apvyniokite plonai supjaustytomis šoninės juostelėmis ir persmeikite mediniais smeigtukais ar iešmeliais.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Patiekite su jogurto ir varškės padažu: graikišką jogurtą sumaišykite su pertrinta varške, išspaustais česnakais, druska ir mėgstamais smulkiai pjaustytais žalumynais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai