Ingredientai

Salotos 5 šakelės
Svogūnai 0.5 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Citrinų sultys pagal skonį
Sojos padažas pagal skonį
Porcijos: 2
Šias avinžirnių salotas ruošiame, kai nėra laiko, o norisi gaivaus, lengvo ir gardaus patiekalo. Pusryčiams ar vakarienei jis labai tinka. Avinžirnius salotoms galima išsivirti ir patiems.

Gaminimo eiga

* Svogūną supjaustykite smulkiais griežinėliais.

* Avinžirnius ir tuną nusunkite.

* Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.

* Salotų lapus nuplaukite, gerai nuvarvinkite ir suplėšykite.

* Viską sumaišykite, pagardinkite pipirais, druska. Apšlakstykite citrinos sultimis, sojų padažu.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai