Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Česnakai 5 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Cukinijas nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Cukinijas ir pomidorus supilkite į puodą, įpilkite puodelį vandens ir užkaiskite ant mažos ugnies.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Morkas sutarkuokite ir suberkite į kepamus svogūnus. Išmaišykite ir kepkite toliau. Pagardinkite pipirais druska. Įspauskite česnakus.

Kai morkos suminkštės, o svogūnai pagels, supilkite į puodą su cukinijomis.

Pagardinkite druska, pipirais. Virkite dar apie 10 minučių. Jei daug skysčio, atidenkite ir padidinkite ugnį.

Išpilstykite į paruoštus stiklainius, pripilkite iki pat viršaus, užsukite sterilų dangtelį ir apverskite. Apverstus palikite kol atvės.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai